Võiks selle uimerdamise ära lõpetada. Varsti võib see valusalt kätte maksta.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Eilne mäng oli jah sama põnev kui turvaseks. Peale Smithi tagasituleku ja O'Shea lati ei jäänud midagi meelde. Õnneks või õnnetuseks läks ka Tweety õlg korralikult paigast ja kui sa ei ole Martin Riggs, võtab sellest paranemine vist tublisti aega.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTra,ma tükk aega mõtlesin kus Matrtin Riggs mängib:P Siis tuli meelde,et FC Lethal Weaponis.
Mulle meeldis prantslaste paanika enne karistuslööke/
Kommentaar
-
Mäng oli igav,kui välja arvata mõned Unitedi teravamad olukorrad, latti ning see olukord, mil Ronaldo sai kollase, poleks ehk sedasi kergelt kukkund oleks veel ehk midagi loonud. Kuid lõpuks otsustaski üks hea sööt Ronaldole, kiire jooksmine ja ilus tsenderdus ning Larsson tegi töö ära
Kuid huvitav mis edaspidi saab, ründesse panna Rooney, kes pole tipuründaja, Smith, kes vaevalt piisavalt heal vormis et Premieris iga mäng skoorida, Dong, kes alles saand mängida reservide eest. Asi kujuneb huvitavaks,kuid vast nii hull pole, et Rossi tagasi kutsutakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustAsi kujuneb huvitavaks,kuid vast nii hull pole, et Rossi tagasi kutsutakse.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Rossit ei ole ka kõige parema tahtmise korral võimalik tagasi kutsuda, kuna ta leping ei võimalda seda. Arvatasti näeb üht äärt, Ronaldot või Giggsi, järgmiste nädalate jooksul tihedamini ründaja positsioonil.
edit: fitti, patsaan, jõudis juba ette
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitusttänud
vaatasin,et päris muljetavaldav koosseis juba ManU vastu....Larsson, Beckham, Ronaldinho, Puyol, Zambrotta, Thuram, Gerrard, Carragher, Juninho, Abidal, Coupet
Millal see mäng on?Fan of Manchester United and FC Barcelona.
Kommentaar
-
Algselt postitas c.ronaldo123 Vaata postitustMillal see mäng on?
Kommentaar
-
Algselt postitas ZhiT Vaata postitust
Kommentaar
-
Mulle meeldib see poiss. Ei, mitte selles mõttes. Aga edu ja premier league'i talle Derbys.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar