Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustWebbil juba "silm" peas ka, penalt andmata njuuka kasuks.
Aga muidu on mul selline kahtlane tunne, et City vastu minnakse 4-5-1 taktikaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustWebbil juba "silm" peas ka, penalt andmata njuuka kasuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Inward Vaata postitustEks see ikka oli ju andmata penalt. Pigem coinflip, kui sedagi.
Olgem ausad, pidi penalt olema, aga Webb jäi Jonesi taha ning ei näinud olukorda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKui see olnuks teie mees kes nii maha võetaks siis oleks küll karjuv ebaõiglus olnud eksole?
Olgem ausad, pidi penalt olema, aga Webb jäi Jonesi taha ning ei näinud olukorda.
Ma ei viitsi vaidlema hakatagi, parimal juhul saad coinflipi, kui sedagi. Mõlemad mehed lähevad küljetsi kehaga mängu ja pmts on kukkumas, kui Rio jalaga palli kergelt puutub ning Ba ja Rio jalad takerduvad ning mehed murule kukuvad. Seega andmata penalt myass.
Üldiselt hambutu ründetöö, vähe teravust ja palju tehnilist ja söödu praaki. Teenitud võit triibulistele, pole midagi öelda.
Kommentaar
-
TRA SEe SAF onn ikka t2ielik perse , kuradi "ilgelt" hea meeskond ikka selle asemel et trennis kuradi standardolukordi harjutafa sygatakse mune ning k2iakse joomas ning et osta kuradi korralik m2ngija v6etakse mingi kuradi suvaline akadeemiast ning sellega tahetakse n2idata et raha ei m2ngi, mmis siissm2ngib? Soeng v? Tra p2ss tule maa peale mitte 2ra h6lju 90-ndates. Minu arvates tuleb otsida uus omanik kes systiks seda raha juurkide. Igatahes siukse meeskonna ning m2nguga ei saavuta sittagi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar