Algselt postitas vtp
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustThe sooner United hit rock bottom, the sooner the club can regain its identity.
Nt vince, väike tekstisein?
Scholesi osas - tema enda otsus, väidetavalt, mitte et käidi mangumas. Andku siis aga minna. Pensionäride teemal võib muidugi ilkuda, aga klubi jaoks ju tegelikult täiesti ideaalne lahendus. Koha täidab ära, mängida natuke mõistab. Kui noorte kõrval pingile jäetakse, siis ei nurise. Ja raha ka väga palju ei nõua. Peab meeldima.
Smallingul oli angiin, ei usu eriti, et mängides oleks võimalik seda uuesti saada...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Täna peab võit ära tulema. Muidu on külla puhta piixus Koosseis, kui võideti Community Shields (väravad 52, 58 ja 94):
United: De Gea; Smalling, Ferdinand (Jones 46), Vidic (Evans 46), Evra (Rafael 72); Nani, Carrick (Cleverley 46), Anderson, Young; Rooney, Welbeck (Berbatov 89)
Subs not used: Lindegaard, Park, Berbatov
Kommentaar
-
Algselt postitas KaImO Vaata postitustCity ei lähe kohe kindlasti seda mängu võitma kui koosseisu vaadata.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas KaImO Vaata postitustLoodetavasti ei saa Jones täna millegi sellisega hakkama nagu Newcastli mängu ajal. City ei lähe kohe kindlasti seda mängu võitma kui koosseisu vaadata.
See derby on üks vihasemaid vastasseise üldse Inglismaal või isegi kogu maailmas. Pole vahet, kas on Fa cupi mäng, Premier või Carling - mõlemad lähevad võitma.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitusttäiesti uskumatu!
e: Welbeckile antud kollane veel jaburam.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar