Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
tähtsatest asjadest ka, vahelduseks: de gea, kes platsiväliselt kannab prille, aga mängib läätsedega, saadetakse mingi aeg silma opile, ehk et laserdatakse õigeks. lingi võib leida igalt jalgpallisaidilt. iseenesest tahaks rohkem jõusaali- ja õige toitumiseteemalisi uudiseid kuulda.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusttähtsatest asjadest ka, vahelduseks: de gea, kes platsiväliselt kannab prille, aga mängib läätsedega, saadetakse mingi aeg silma opile, ehk et laserdatakse õigeks. lingi võib leida igalt jalgpallisaidilt. iseenesest tahaks rohkem jõusaali- ja õige toitumiseteemalisi uudiseid kuulda.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSelle hammustasin läbi, aga noh see lause on küll mingi aine mõju all kokku panud. ütleme siis et see pole kanep.
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSee tähendaks kui pikka mängupausi? Paar nädalat?
midagi siukest.
ps. fitti võiks enda kustutamis-vikatika üle käia. minupoolsed vabandused risustamise eest.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusttähtsatest asjadest ka, vahelduseks: de gea, kes platsiväliselt kannab prille, aga mängib läätsedega, saadetakse mingi aeg silma opile, ehk et laserdatakse õigeks. lingi võib leida igalt jalgpallisaidilt. iseenesest tahaks rohkem jõusaali- ja õige toitumiseteemalisi uudiseid kuulda.
Kui nägemismeel on perses, siis on raske midagi head loota. Tundub, et de Gea nõrkus kauglöökide ja tsenderduste puhul ongi alginfo väär tõlgendamine, sest pontsasid ta ju sööb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSelle hammustasin läbi, aga noh see lause on küll mingi aine mõju all kokku panud. ütleme siis et see pole kanep.
PS! Samuti võiks Kanepi Ants siia postitada oma pruudi pildi, tahaks näha seda Miss Universumit.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
jeap, selle pärast ongi pildi "nimi" owen's wife louise & son james.
vida naine on selline.
vaielge enda maitsete üle kuskil vastavas teemas.
reinule, kes jälle etendab taaskord don quijote eesli rolli: ma pole poolteist aastat drooge tarbinud, seega on sinu sellekohased viited - vähe sellest, et eniveis asjassepuutumatud -, ka ebapädevad.
edit. nonäed, zelee avastas oma errori.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Maitse asi tõesti, aga minu arust pole Vidici naisel viga midagi. Täitsa ronitav redel.
PS! Ootan ikka sinu pruudi pilti. Tahaks teda võrrelda Vidici naisega. Või on su pruut isegi koledam kui Don Quijote eesel? Ja ära hakka mingit jura ajama. Ise hakkasid teiste naisi arvustama ja tõesti sooviks näha milline naine on sinu jaoks ilu etalon.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
uskufakingmatu vend. esiteks on (minu maailmas, obv) naise kohta väljendite a la ronitav redel, pandav raam jne kasutamine sitem variant kui öelda, et
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustpeale vaadates ei ole küll see naine, kelle (tujude) pärast hispaaniasse kolida...
teiseks: minu pruut ongi mu ilu etalon ja seda, mida või kui palju mingi keskmine rein temast peab, on mul täiesti sajebaal. pilti, juhuks kui sa veel ei mõistnud, sa kindlasti ei näe. võib vast teema lõppenuks lugeda.
edit peale cannu posti, sest fakk nou, et ma veel ühte posti jagu läbi toodan: kõvad moraalijüngrid ronisid huiteabkust ja mittemillegi peale välja. kõik, mis mul öelda oli, on see, et vida naine on minu meelest kole ja andsin reinule mõista tema kommentaaride ebatäpsusest minu isiku aardessil, sest talle on minu mingid vaated juba kaugemast ajast ette jäänud. kui teid miski veel nii koledasti ärritab, saatke kiri või tehke läbusse teema, sest siinne teemakohane arutelu kadus juba liiga ammu.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar