welbeck oli tõesti tema kõige sitem mida ma näind olen. kurat, kui oli näha esimese 45ga, et tootlikus on miinus neli, siis nahh ei võind berbat või hernest sisse panna, vahet pole, kas d-weli või kellegi teise vastu. mitte, et ma ta kallal väga pragaks, poisil pole lihtsalt kogemust üksi ees teha - paar korda üritas, aga see oli ikka õnnetuste ema.
imo vääris võitu pigem pool, kahju, et need väravad nii kuradi mannetud olid (et mõlemas oli suur roll ka manku enda keeksidel).
fun fact: tänase keskvälja keskmine vanus oli 32,2 aastat. paneme siia kõrvale nt selle kuulsa community shieldi satsi...jah. ainult vanade püssidega lahingut ei võida, sõjast rääkimata. de gea see värk oli kurb. blääd, saatke poiss silma-opile, jõuksi ja keelekursustele, saab järgmisel hooajal enda tegelikku sisu näidata. olukorda vaadates läheb see pläkk muidugi ka kaitse arvele, aga mehe konfidäänts on see, mis siukeste asjadega kannatada saab. ei viitsi enam nii.
kaagutan teisele ka kaasa: rafael oli oosom, nii jätkata.
ja tegin luuletuse samuti:
tom tom tom
cleverley tom
palun saa terveks
ja ära enam katki mine
ps. ei saand joksi arooniatest päris hästi aru. võid seletada.
ps2. üks miskipärast mainimata uudis: diouf müüdi hannoveri 1.5milku eest. vähe on, aga pohhui, vähemalt saab kutt kuskil müdistada. shalom!
imo vääris võitu pigem pool, kahju, et need väravad nii kuradi mannetud olid (et mõlemas oli suur roll ka manku enda keeksidel).
fun fact: tänase keskvälja keskmine vanus oli 32,2 aastat. paneme siia kõrvale nt selle kuulsa community shieldi satsi...jah. ainult vanade püssidega lahingut ei võida, sõjast rääkimata. de gea see värk oli kurb. blääd, saatke poiss silma-opile, jõuksi ja keelekursustele, saab järgmisel hooajal enda tegelikku sisu näidata. olukorda vaadates läheb see pläkk muidugi ka kaitse arvele, aga mehe konfidäänts on see, mis siukeste asjadega kannatada saab. ei viitsi enam nii.
kaagutan teisele ka kaasa: rafael oli oosom, nii jätkata.
ja tegin luuletuse samuti:
tom tom tom
cleverley tom
palun saa terveks
ja ära enam katki mine
ps. ei saand joksi arooniatest päris hästi aru. võid seletada.
ps2. üks miskipärast mainimata uudis: diouf müüdi hannoveri 1.5milku eest. vähe on, aga pohhui, vähemalt saab kutt kuskil müdistada. shalom!
Kommentaar