Algselt postitas mikupoiss
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustPoolaja parim - Rafaelarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustRafael on kahel korral uinuva kaunitarina suluseisu ära võtnud, et ma siiski päris kullaga teda üle ei valaks veel.
Kommentaar
-
Rafaeli kottide sügamine 3nda värava ajal võtab päris hästi kokku ManU senise tahtmise Euroopa liigas. Olgugi, et tegu on teise kategooria võistlusega, aga kodus Old Traffordil kaotada Ajaxile ja Athleticule, Tere hommikust.
De Gea ka terve mäng karjus, mida kuradit ta kaitseliin seal korraldab. Ainus positiivne noot mängust oligi tema esitus, väga häid tõrjeid tegi. Giggs mängis ka oma koha välja.
Kommentaar
-
nojah, evens out, need kohtunike flopid siis.
samas vaadates, mis kuradi keskpoolikuga alustati, siis enne kui kärrik sinna korda looma toodi, ei olndki ju midagi tahta. siit ka palve - lõpetagem see jonesi vägistamine seal kaitsvaspoolikus.
see 3-1 värav oli ere näide brasiilia udupäisusest, sekka näpuotsaga laiskust või kurat teab mida. vastu pead neile.
loomulikult mängis AB retsilt ja kui hispaaniasse minnakse, siis on neil mitte-murukarva särgid seljas, seega peaks ka veidi pimedamad mängijad neid märkama. ainus hea asi selle kodus saadud väljavõtungi juures on väike šoki-element ja safi poolt jagatab pool-profülaktiline föön. sai selgeks ta tõsiasi, et youngi sinna paremale enam väga ei tahaks ja valencia-puudus lõi kõvasti välja.
aa. ja igasugused de gea vihkamised võib peale tänast mängu - või üldse viimaseid mänge - kuskile korstna siseküljele või veel päiksevaesemasse kohta läkitada.
edit: mai tea miks, aga mu feissbuk pakub mulle manu uudiste puhul ka tõlget ja no bläääd...stiilinäide:
United 2-3 Athletic Bilbao. The Reds have it all to do in Spain next week...
Ameerika 2-3 Athletic Bilbao. Et Yankees on see kõik ei Hispaanias järgmisel nädalal... (Tõlgitud Bing abil)
chandler bing, sina vä?buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Loodetavasti saab saf oma ktkise jala kiiresti nätsuga kokku seotud ja ka evra-masuurikale pisut purejenkkit laenata,et see oma saapaid ära ei kaotaks ilma peale.muidu aga mõttetu liiga enivei-võib lubada.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar