Algselt postitas kympa10

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse

X
- 

Läheks nagu EMile Portugal-Holland vaatamaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
 - 

Ei tohiks olla, nädala pärast heal juhul.Algselt postitas mikupoiss Vaata postitustKas Nani on matchfit?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
 - 

täiesti kohutav mäng ju!!! valdasid palli küll, aga mitte sittagi ei teinud sellega. nii palju söödu ja tavalsit praaki libisemiste ja asajde näol ja oli vaid õnne, et ruuni selle kolli ära kobistas ja lõpus ühte tagasi ei löödud... jumala oli täna küll punane ja karmavõlg jääb alles. teenimatud 3p. RÕVE LIHSALT
Kommentaar
 - 

Muidugi ei saa Fulham tagasi lüüa kui kõige parema võimaluse selleks jätab kohtunik(meelega) andmata.Algselt postitas Teiresias Vaata postitusttäiesti kohutav mäng ju!!! valdasid palli küll, aga mitte sittagi ei teinud sellega. nii palju söödu ja tavalsit praaki libisemiste ja asajde näol ja oli vaid õnne, et ruuni selle kolli ära kobistas ja lõpus ühte tagasi ei löödud... jumala oli täna küll punane ja karmavõlg jääb alles. teenimatud 3p. RÕVE LIHSALTAdiós amigos
Kommentaar
 - 

eks kohtunikul oli raske otsustada, sest hui sa seal näed, kelle jalg on sentimeeter siin või seal - sellises olukorras tuleb kaitsjat säästa. mitte, et pennu poleks olnud, aga nonde naiste pärast pole vaja head kohtuniku Hadese juurde saata.Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustMuidugi ei saa Fulham tagasi lüüa kui kõige parema võimaluse selleks jätab kohtunik(meelega) andmata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

Johnny B-d võiks ikka ju kiita ja tähele panna - tõmbas kirillitsale mütsi pähe. Valencia oli ka mudu äge, aga see on tema puhul veits tavaline.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

alex kuskil rääkis, et tahab utd mängu kiiremaks muuta ja no eks berba tõmba seda alla veidiAlgselt postitas andreasr Vaata postitustKui Berbatov on kehvemas vormis kui Welbeck ja Hernandez, siis on mul küll temast kahju.

Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
 - 

Young, Valencia, Rafael ja Evans olid klassist (isegi puhas kuld) ja puha, aga...aga-aga. Kuidas saab nii, et Evra lekib kaitses nagu vana puuämber, Valencia isegi kordagi ei taha puudutada palli vasakuga ning Giggs mingeid olematuid sööte löögikohtadest otsib?Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
 - 

Hmmh, ma olen just vaadanud viimasel ajal, et ta on oluliselt rohkem hakanud sisse lõikama. Okei, lööki ega söötu ta vasakuga väga ei otsi, aga vähemalt ei ole enam ainult paremale jalale-kaks sammu-tsenderdus skeem lahenduseks. Samas toitis Antonio juba niimoodigi igast asendist, nii et kurta ei saa kuidagi.Algselt postitas Reintz Vaata postitustValencia isegi kordagi ei taha puudutada palli vasakuga20 LEGEND
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar