Chelsea - Manu 3:3 viik? Ei suuda meenutada?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitusttäiesti teadlikult praegu trollin ise trolli, aga lihtsalt puht huvi pärast tahaks vastust näha.
et kui vs Fulham ja QPR oleks teisiti vilistatud, siis järelikult oleksid mängud jäänud 1:1 ja 0:0, eks?
ehk et võtame kaks ja kaks punkti Unitedilt ära, kokku neli.
ehk et vahe oleks praegu olnud pluss neli Unitedile?
jah, ei?
või need punktid oleks siis Cityle antud hoopis?
-----
+8 on fakt ja Manu shansud meistriks tulla suuremad kui Mardo m*nn
Kommentaar
-
suudame. pluss 3 unitedile.
samas lisan omalt poolt valemisse Newcastle'i olematu penalti. pluss 5 unitedile.
jätkame?
e:
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis moodi see QPR 0:0 oleks jäänud või mille alusel sa seda väidad? Ja kas need 2 mängu on ainsad, kus paska on pandud?
tegelikult sa saad ju aru küll ja ma ei vaidle sinuga, vaid tahtsin näha, kuidas see üks vaimuhiiglane vastab. antropoloogiline uurimus või nii.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustei saa aru jaa, et mis türa Mõlemal kohtunikul hakkas: ühel, et sulgu ära ei võtnud ja teine, et punasega karistas. kamp idikaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitusttäiesti teadlikult praegu trollin ise trolli, aga lihtsalt puht huvi pärast tahaks vastust näha.
et kui vs Fulham ja QPR oleks teisiti vilistatud, siis järelikult oleksid mängud jäänud 1:1 ja 0:0, eks?
ehk et võtame kaks ja kaks punkti Unitedilt ära, kokku neli.
ehk et vahe oleks praegu olnud pluss neli Unitedile?
jah, ei?
või need punktid oleks siis Cityle antud hoopis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Kahju, et selliseid otsuseid vahest tehakse, aga that's football. Enne kui Prantsusmaa MM'il ühte fantoomväravat ei concede'i või ühte õiget väravat ära neilt ei võeta ei too Blatter koos oma peputüdruku Platiniga mingeid muutusi sisse. Heal juhul jäävad 5ndad kohtunikud kes aga ei julge ise midagi otsustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKõigepealt sulg ja siis korralik daiv otsa. Aga otsus oli ju õige! Äkki oleks QPR veel muidu üllatanud.
Kahju, et selliseid otsuseid vahest tehakse, aga that's football. Enne kui Prantsusmaa MM'il ühte fantoomväravat ei concede'i või ühte õiget väravat ära neilt ei võeta ei too Blatter koos oma peputüdruku Platiniga mingeid muutusi sisse. Heal juhul jäävad 5ndad kohtunikud kes aga ei julge ise midagi otsustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPoisid, ärge nüüd jõurake. Man City EI TOHI lihtsalt võita. Selline lõpptulemus on täpselt see, mida jalgpall vajab ehk järjekordset tõestust, et rahaga ei saa võite osta (või saab, aga mitte mingi naftarahaga). Seega tuleb selle tõeni jõudmiseks ka väiksemad ohukohad ära nullida. Ja olgem ka rõõmsad, sest jalgpall on jälle päästetud, hunnik naftaraha üleminekutasudena teistele klubidele liigutamiseks makstud - kõik on rõõmsad, v.a. paar itaallast, Nasri ja see naftamees.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Youngi situatsioonis pennal + punane (see, et äärekohtunik eksis, ei tee platsikohtuniku otsusest valeotsust.)
Mina oma helepunaste prillidega julgen öelda, et Young ilma selle lükkamiseta oleks (paha poiss) olnud 1-1 väravavahiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustRvP situatsioonis pennal + kollane.
Youngi situatsioonis pennal + punane (see, et äärekohtunik eksis, ei tee platsikohtuniku otsusest valeotsust.)
Mina oma helepunaste prillidega julgen öelda, et Young ilma selle lükkamiseta oleks (paha poiss) olnud 1-1 väravavahiga.
ManU ei ole see hooaeg ilusat mängu näidanud ja me saame tiitli läbi raskuste, aga eilne City mäng oli sama masendav kui ManU hooaeg on olnud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
ärge ajage nüüd jungi ja youngi segaminisee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustUskumatu, kuidas kohtunikud ainult ManU kasuks nii rängalt eksida suudavad.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar