üllataval kombel alati kui panustan manu peale, mängivad nad eriti pasalt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustWiganilt võeti määrutsepärane värav ära, ei üllata enam.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustüllataval kombel alati kui panustan manu peale, mängivad nad eriti pasalt.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustselge väravavahi blokeerimine, ära inise.
Kommentaar
-
me ise ilu tegijad. põnevust peab ka olema.
teenitud lutt muidugi. peale ddg ja ehk ka rio kõik härrad sakkisid päris hoolsalt, kuid eraldi märgiks siiski ära, et vanameister tekitas täna pähe kolm korda rohkem halle karvu kui tal endal on. mida sa tra esined.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustme ise ilu tegijad. põnevust peab ka olema.
teenitud lutt muidugi. peale ddg ja ehk ka rio kõik härrad sakkisid päris hoolsalt, kuid eraldi märgiks siiski ära, et vanameister tekitas täna pähe kolm korda rohkem halle karvu kui tal endal on. mida sa tra esined.
Ta teeb kusjuures seda pidevalt, lihtsalt tavaliselt suudab ta mängu lõpuks mingi otsustava assisti anda vms ja kõik eelnev pask unustatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitustkeegi võiks lühikokkuvõte teha mängust.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas jooseps Vaata postitustma arvan, et nüüd peaks see mäng mõneks ajaks vaigistama need, kes ajasid seda kohtunikud-soosivad-jälle-manUt juttu..
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustei, yks m2ng ei muuda midagi. Terve hooaeg on kohtunikud aitanud ManUt..
Sinu viimased komentaarid siin foorumis ongi ainutl sellel teemal kuidas kõik kohtunikud soosivad Unitedit jne. Paha hakkab juba.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar