Algselt postitas Suht Pohh
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustOle vait, ausalt.
Sinu viimased komentaarid siin foorumis ongi ainutl sellel teemal kuidas kõik kohtunikud soosivad Unitedit jne. Paha hakkab juba.
Ega sellised vennad ei õpi ka niiet ... püüa lihtsalt ignoreerida teda.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
nojah, peale 8punnise edu saavutamist mõtlesin, et shity 100% hooaja lõpu korral võib 2 (või 1 peksa ja 2 viiki) mängu välja võtta. kui nad seda sajast prossa hoiavad, tähendab see seda, et manku karistatakse ära. seega jääb omadele 1 komistuskivi kuskile kuhuiganes, aga et see raisk dw staadionil on, ei osand ma küll ette näha. ükskõik kus mujal, aga mitte seal.
ja palju õnne muidugi safi jäärapäisusele enda ründevalikut minimaliseerimiseks variantidele roo-taburet-veitsvähemagasiiskitaburet. kui tahta tänasest midagi kaasa võtta, siis tunne on umbes sama, mis eelmine hooaeg umbes samas voorus nufciga tehtud viigi järel. mõttetu pingete kruvimine, aga väike föön, peale mida kõik mehikesed pool tundi peegli ees tõtt vaataks, kulub kindlasti peale tänast ära. pedekad.
no scholes, no magic.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustselge väravavahi blokeerimine, ära inise.
--------
Tõe huvides olgu registreeritud. Mänkule jäetu selge pennu andamta käe eest ja varem pääses Evans teisest kollasest kaardist millegi pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas sunnik Vaata postitustnoh, wigan sai oma värava tänu nurgalöögile, mida poleks pidanud olema, nii et pole mõtet vingumaratoni pidada. hea tõestus, et kohtunik võib eksida mõlemale poole (ps! de gea'le tehti viga).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
fakk this shit, ei tahetud, ma ei näinud mitte kedagi, kes oleks tahtnud eile seal platsil olla! Va Wigani poisid, kes mängisid väga hea mängu, kui täpne olla, siis tegelikult kaks väga head mängu järjest, milles ühes küll 3p rööviti. Äärekohtunik oli ka paras lammas, seal oleks ManU juba pidanud taga olema, äkki oleks vaheajal SAFi käest butsaga saamine teisel poolajal mõjunud. Aga mis seal ikka tuleb siis $hitty kodus tiitel vormistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkaitsja lükkas ründaja õrnalt vastu De Gead. Üsna julm blokk oli jah.
mulle isiklikult tegelikult meeldiks, kui neid rohkemgi ära vilistataks, ehkki üldiselt päris tihti vilistatakse ka ja kui sealt väravat ei juhtu tulema nagu seekord, siis lihtsalt keegi ei pane tähelegi. see eelnev Reina näide on selline tore, et võtame sobivalt selle ühe suht erandliku juhtumi, mis argumenti toetaks.
lõpuks muidugi vahet polnud ja kõikide objektiivsete vaatlejate rõõmuks ikkagi sport võitis.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ma saan aru küll, et 8 mängu järjest on võidetud (peaks olema liiga pikim sequence sellel hooajal) ja Wigan võõrsil pole eriliselt motiveeriv, aga natukene oleks võinud ju siiski pingutada.
Järgmised kaks mängu on kodus - Aston Villa ja Everton. 6 punkti ei tohiks olla ületamatu saavutus. Samal ajal City-l kaks võõrsil mängu - Norwich ja Wolves. Kui Wolvesist sõidavad vist kõik üle, siis Norwich kodus võiks olla natukene kõvem pähkel ehkki 1-5 Etihadil ja koduvorm on selline harju keskmine.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustmis see kontakti tugevus siia puutub, kui konkreetselt väravavahile ette sättis ennast ja see oligi kogu liikumise ainus eesmärk.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustviiekastis seismine ei ole keelatud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustselge väravavahi blokeerimine, ära inise.
Edit: Lihtsalt kogu eelneva jutu võrdluseks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar