Park ja forever vigane brass on ka eriti toredad tegelased.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Minu blogis oli pikalt hääletus " Parim liin 2011/2012" ning usun, et mitmed siinse foorumi külastajad andsid oma hääle. Nüüd on hääletus läbi ja tegin ka kerge kokkuvõtte tulemustest. Kellel huvi, visake pilk või kommentaarid peale
Muidu üritan ka ikka kõikide mängude kohta postituse teha. Kel huvi, võib seal julgelt oma arvamust ka avaldada, eriti pärast mänge
Cheers,
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSeda on siin vist umbes üheksa kuud siin küsitud, aga küsin veel üle, et miks eelmise Premieri hooaja top scorer miskite Welbeckide ja herneste asemel mängida ei saa? only-in-england-dot-com20 LEGEND
Kommentaar
-
United: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Nani, Rooney, Welbeck. Subs: Amos, Jones, Smalling, Giggs, Park, Young, Hernandez.
Everton: Howard; Hibbert, Jagielka, Heitinga, Distin; Osman, Neville, Fellaini, Gibson, Pienaar; Jelavic. Subs: Mucha, Stracqualursi, McFadden, Cahill, Gueye, Barkley, Anichebe.Pärnu JK Poseidon
Kommentaar
-
Manchester United striker Danny Welbeck agrees five-year contract deal
The 21-year-old is happy to commit his long-term future at Old Trafford and will put pen to paper on a £45,000-a-week contract at the end of the season which will treble his salary.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas mikupoiss Vaata postitustlihtsalt maagiline on Rooney ja Welbecki kokkumängNewton Heath 1878
Kommentaar
-
Ma ei saa aru lihtsalt, mis toimub. On mäng Aston Villaga, 4-0, puhas kuld. Tuleb mäng Evertoniga, 4-2 juhitakse, no ei saa midagi valesti minna enam, ja siis selline asi. Kas kaitseliin tõesti ei suuda enam taaskord viimasel 10-l minutil üldse vastu pidada?
Perse küll.. Jälle õhtu rikutud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar