Taome Swanseale kuus ja Sunderlandile ka kuus ja tiitel võib veel meie olla.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustminge putsi noh, ei või Cleverley-le mänguaega anda siis, on nahhui vaja seda Scholesi ja Carrickut jooksutada. Tramaeivõi
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustminge putsi noh, ei või Cleverley-le mänguaega anda siis, on nahhui vaja seda Scholesi ja Carrickut jooksutada. Tramaeivõi
Nii kuradi kahju, et kui lõpuks tõsiselt südikas partii maha pannakse ja nuriseda eriti nagu kuskilt ei ole tarvis (jah, saaks küll vinguda ja kiruda), siis mingit võidu tunnet pole, joovastusest rääkimata. Loodetavasti teeb sparky oma tiimiga viimases voorus midagi, mida enamus ei suuda ette ka mitte kujutada.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
klubi ametlikult fb küljelt.
selgitus ka:
In 1878, Manchester was at the heart of the industrial revolution. Steel factories and cotton mills dominated the skyline. This was the year England’s most successful team was born. 134 years on, Manchester United celebrates its proud heritage by launching the Gingham Collection.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMida vingu, see on esimene jalkasärk, millega võiks isegi golfi mängida. Ülikõva, ma mõtlen.
ps. smalling ei lähe em'ile, sest kube ei luba. winning.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMida vingu, see on esimene jalkasärk, millega võiks isegi golfi mängida. Ülikõva, ma mõtlen.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar