täispauk siis ka lõpuks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustilusaim vorm, mis kunagi tehtud. imeline!
Eelmine iludus on siiani kasutusel http://www.flickr.com/photos/vintage.../4754681329/#/ ja vahepealsed on ausalt öeldes kohutavalt igavad olnud.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustKeegi ei olnud isegi nõus selles särgis reklaamimiseks poseerima? Ei, tegelikult paistis alguses neid lekkinud pilte vaadates palju hullem, enam väga kole ei paistagi.
Nali naljaks, aga tegelikult on ikka tegu päris mannetu särgiga. Nike'i vist väga see disain ja fännide rahulolu ei koti, sest Aasias ostetakse seda sõltumata disainist, raha ju peamine. Eriti imelik tundub olevat särgi materjal.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust(pakun) diil(i)! looduskaunis pilt sinust jõelähtmel 7nda augu juures - see puuraiduri särk seljas - puttamas ning ma võtan sõnad tagasi ja ostan endalegi nimetatud ürbi.
ps. smalling ei lähe em'ile, sest kube ei luba. winning.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustpmtslt Rio garderoobi sobib jah täitsa hästi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar