Arvad, et Hazardil pole juba kopp ees sellest, et peale igat mängu temalt koguaeg ühte ja sama küsitakse? Minu teada on neil soovituslikult kohustuslik meediale intervjuud anda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustArvad, et Hazardil pole juba kopp ees sellest, et peale igat mängu temalt koguaeg ühte ja sama küsitakse? Minu teada on neil soovituslikult kohustuslik meediale intervjuud anda.
Kommentaar
-
Hooramine jätkub. City ja ManU ei sobi enam. Nüüd Chelsea. Sorri kui teemasse ei lähe aga viimased postid seotud temaga siis tundus nagu kõige parem paik.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustPullikaka. Ühtegi sellist uudist pole.
Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustoli küll, aga kustutati. ilmselgelt üks mõttetus
We hold our hands up. We got duped. By this: http://www.rnanutd.com/en/News-And-F...-deal.aspx.htmVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Berbatov siiski lahkub. Huvitav kas suvel ka ründajajaid ka vaadatakse, sest Owen, Berba minekut ning Welbeck, Rooney, Hernes jääks nagu väheks. Eriti kui Rooney mängib natuke allpool kui tipuründaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustChelsea fännid sooviksid Torrest ManUs nähaAlgselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wayne Rooney“When the final whistle went, we didn’t really know what the score at City was. “But then we heard the Sunderland fans cheering. “It was sad to see that because they should be supporting their own team really. They didn’t have the best of seasons themselves so for them to be cheering like that was sad. It was something myself and a lot of the players won’t forget.”
Read more at: http://menmedia.co.uk/manchestereven...city-title-win
Kommentaar
-
pani juuksed pähe, saab ka munadega hakkamasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar