Chicharitol 24 täis !
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitusthttp://sport.postimees.ee/861910/uur...kem-vigastusi/
kes veel lugenud ei ole. Cityl siis vigastustega vedas see hooaeg ja Unitedil nagu ikka kamp vigaseid.
Kommentaar
-
samasuguseid (vähemalt kaks nädalat eemal) vigastusi vaadates:
2010/11 - 22
2009/10 - 15
2008/09 - 9
2007/08 - 9
ei pruugi sajaprotsendiliselt õiged numbrid olla, kuid mingi suurusjärgu annab ikka.
ja teistega võrrelda ei viitsi, aga sel hooajal läks isegi puht subjektiivse hinnangu järgi asi ikka väga hullusti lappama.
vb jääb mankust kui santide seltskonnast mulje seetõttu, et nii mõnelgi viimasel hooajal on just otsustavatel hetkedel olnud üks kuni mitu põhimeest audis/poolvigased.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustSiin foorumis ka mõni neist debiilikutest on, kes täna ManU särk seljas glory glory man united laulis Eesti U21 - Hispaania U21 mängus? Ma räägin eestlastest kes laulsid mitte briti turistidest kes ka laulsid (teen siiski vahet kas räägitakse Eesti või saarerahva keeles). Igatahes need taunid võiks Manchesteri ära kolida ja mitte iialgi tagasi tulla siia. Vähemalt toetavad sel juhul kodukandi klubi ja ei pea oma riigi vastu laulma kuna uus kodumaa oleks miskine kuningriik. Türa kuidas sellised riigireeturid närvi ajavad raisk.
Vingu omaette kusagil.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitust
Chicharitol 24 täis !
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustRäägib mingisugune orpar kes kutsub ennast ballackiks.
Vingu omaette kusagil.
ei hakka siin mingit padupatriooti mängima, aga seekord ballackiga üldjoontes täiesti nõus. oleks manku vastas olnud, saaks veel kuidagi hädapärast aru, aga wtf mehed.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsamasuguseid (vähemalt kaks nädalat eemal) vigastusi vaadates:
2010/11 - 22
2009/10 - 15
2008/09 - 9
2007/08 - 9
...
Kommentaar
-
Tomasz Kuszczak has been released by Manchester United on a free transfer.
edu edaspidiseks, oli tublil tasemel varumees ja ei vigisenud kunagi üle mõistuse palju. seda enam oleks viimase aasta jooksul väärinud natuke viisakamat kohtlemist.
Algselt postitas andreasr Vaata postitustSeetõttu olekski hea kui saaks "mul on jäänud mulje" tasemelt faktide pealearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Sir Alex Ferguson has expressed his dismay after confirming that Will Keane has suffered a cruciate knee ligament injury.
It is not yet known how long Will's rehabilitation period will take, but Nemanja Vidic - who suffered the same injury last December - is aiming to return in time for the start of the 2012/13 campaign.
Loodame, et ei tule sama kaua kestev laks.
Kommentaar
-
"My challenge is to be the best, be the No.1 and show that on the field. Myself and Cristiano make up two of the best wingers in the world and our statistics for our club show that." - Nani
Pull kuju ta Teil ikka, hooaja alguses oli ka mingisugune "plaanin maailma parimaks saada sel aastal" teema. Nii palju kui Unitedi mänge jälgisin möödunud hooajal, siis oli härra platsil suhteliselt harv nähtus.
Kommentaar
-
sama võib Downingu kohta ka öelda, eks
kuid jah, põhjuseid enesekindlaks mölisemiseks tal on ning võib olla vajab vaheldust, et särada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar