Algselt postitas Martin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustDoctors say it's a back problem which was caused by carrying Arsenal for the past four years.Manchester United Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustNo milleks seda nüüd vaja oli..."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Nojah. Mina isiklikult oleks tahtnud näha pigem noore vasakkaitsja toomist. Võib-olla ei ole ka kõige objektiivsem hindama, kuna RVP on minu silmis cuntikarika kõrgele peakohale tõstnud (püüdes kokku korjata sümpaatiaraasukesi Arsenali suhtes).Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustSee noor vasakkaitsja liitub hooaja lõpus QPR-ist."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustMa vist ainuke, kes rahul selle signinguga on
Tegelikult on nii, nagu Murdock ütles - täiesti rändom noh. Kui Berba minema ei lähe siis on meil kokku viis ründajat + noor W.Keane. Kurvaks teeb kogu selle uudise juures see, et tõenäoliselt teeb Evra jälle 40-50 mängu hooaja peale.
Kommentaar
-
Noh, keegi ei saand ju ka alguses aru, milleks Teddy S osteti. Olid küll teised ajad ja teised hinnad, aga siiski, kulus ära. Nagu selgus. Peaasi, et Welbecki ja (eriti) Chicha nüüd külma luti otsa ei satu. Aga ega sa murdock ju ometi varem ei arvanud, et berba jääb? (jah, samas see kiri seinal on juba paar aastat vana ka tegelikult, nii et mine tea)We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Ei noh, Rooney müüakse Citysse ja on jälle kenasti balansis kõik.
Ma tõtt-öelda ei mäleta oma jalgpallijälgimise ajaloost küll ligilähedaltki sellist olukorda, kus klubi A annab otsesele (okei, enamvähem otsesele) konkurentklubile B oma kapteni ja viimase hooaja liiga parima väravaküti... mille peale siis enamik klubi A fänne hõiskab, et good riddance, enamik klubi B fänne küsib aga imestunult, et miks kurat meile seda meest veel vaja oli. Ja mõlemal on seejuures igati õigus. Imelikud ajad.
Ja siis see, et nüüd oleks manku poolt viisakas otsida härra Dimitar Berbatovile võimalikult hea uus mängupaik. Vähim, mida veel teha annab. Muidu läheb ikka juba täielikuks mõnitamiseks. Kurat võtaks, tegu ei ole ju mingi teveziga ometi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Mis teha, nii läks nagu pidi minema ja meeldib see kellegile või mitte, igatahes on manu rynnak nyyd ikka väga hull! VÄGA HULL!! Rooney - Van Persie ees on ikka ulme. Rooney, kes oma sööduoskustega Van Persiet toidaks ja see lööb igast asendist ära kui vormis ja ega nr10 ise ka kehva sihikuga poiss ole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar