320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust2. minge perse, kui berba 5milliga minema lastaks.
Seega, kui on mingi mängija, kes on faking manchester unitedis ja ei kõlba sinna, siis ehk 5 on vähe, aga joptvu, 10 on palju. Go figure. Teid mängija ei nussi ja teile pakutakse milskeid. Pushige veits ja päästke mehe karjäär, no?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustKrt miks Bloodzeedi striimil soundi pole
De Gea on tõesti tsoonis täna. Hoiab veel nulli peal meid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustKrt miks Bloodzeedi striimil soundi poleAlgselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustKrt miks Bloodzeedi striimil soundi pole
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust1. argentiina fellatio-kuninga keisile vihjates oli asi siiski vähe komplitseeritum.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustEvertoni fännid ei saa küll sittagi aru, vilistavad RVP peale kui ta vahetusest sisse tuli kuigi mängu alguses ja vaheajal olid sinised fännid need kes RVP-d piirasid ja autogrammi lunisidLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar