320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    Tegelt ainult sinu jutu põhjal usungi, et berbal skilli on. Enda arvates (ja hiljem ka faktide tõestuses) oli Tevez palju kurjem ost/halvem minnalaskmine kui seda Berba ever saaks olla. (unustagem mingid isiklikud probleemid, nagu SAF ei oskaks neid siluda onja).

    Seega, kui on mingi mängija, kes on faking manchester unitedis ja ei kõlba sinna, siis ehk 5 on vähe, aga joptvu, 10 on palju. Go figure. Teid mängija ei nussi ja teile pakutakse milskeid. Pushige veits ja päästke mehe karjäär, no?
    no see point ongi, et viie ka kümne vahel on 6, 7, 8, 9. alla 7,5 vaataks ma seda diili veel mõrugama molliga kui praegu, kui päevakorral on lihtsalt tema lahkumine kui selline.
    lisaks - lööge või maha, aga ma ei usu, et see uus hollandlane - ei, mitte see vasakkaitsja, see teine - karjääri mankus lõpetab ning kui teda üks hetk paari aasta pärast kuskile psg'see või anzhisse või kuratteabkuhu müüdama hakatakse, siis äkki peaks berbaga justkui mingi märgi maha panema. võin vabalt olla ses asjus teadmatu ja seetõttu paranoiline (või lihtsalt nutan mingi kuradi 3milli pärast), aga kuti cv'sse vaadates - ja tegelt ei pea ju üldse kaugetesse aastatesse minema - võiks ja peaks mingit ausamat summat küsima. bljät, (toon nüüd jube lolli võrdluse) zlatan on 10 kuud noorem ja läks 4 korda (!) käredama hinnaga. kamoon, berba ju.


    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    v-o gendrik?
    muuuidugi. a ta on nii boss, et sellest on pohhui. lisaks tuli ta ju helsingborgist, mitte tippklubist.



    tänase mängu teemal sõna ei võta. kui, siis nii palju, et esimene puude tundus nii mõnelgi vennal kuidagi rabe. vist hooaja alguse värk.
    buy the ticket, take the ride.

    Kommentaar


      Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
      bljät, (toon nüüd jube lolli võrdluse) zlatan on 10 kuud noorem ja läks 4 korda (!) käredama hinnaga. kamoon, berba ju.
      Esiteks on Zlatan tunduvalt kõvem mängija ja teiseks ei vaja rahabossid ja Liverpool ka lõpmata palju ründajaid. Berba eest 5m (naela) on minu arust igati hästi saadud veel.

      Kommentaar


        Kas see on tõepoolest tõsi või photoshop? Mängus ise tähele ei pannud eile.


        Edit: Ja nii oligi nagu välja tuli. Kuid ANDESRON ei olnud ainuke. Ka James McClean sai esimeses voorus uue nime: McLean

        Kommentaar


          Sorose George on ostnud 7,85% Inglise 16nda klubi A-aktsiatest, mis annab talle ca 2% omanduse (väärtusega 40 miljoni dollari kandis) kogu kremplist. Samas alati ei saa ka Sorose riskipanused võita, eksole. Klubi aktsia hind iseenesest on kukkunud 14-dollariselt IPO tasemelt 13,06 dollarini.

          Kommentaar


            Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
            Fellaini oli muidugi tase.Täielik monster.
            Mulle teeb nalja nn asjatundjate väide, et Fellaini olla nii pikk mees, et tema peamängu vastu kaitses üldse kohe ei saagi. Ometi see ei ole ju nii. Korrektse keskkaitsetööga saanuks selle mehe edukalt pallist eemal hoida.
            Aga muidu on Evertoni võit vahva. Iseasi, et nad tavaliselt alustavad hooaega nigelalt ja lõpetavad hästi. Seekord siis sedamoodi.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

            Kommentaar


              Fella ründers oli SAFile vist nõnda suureks üllatuseks, et ei suutnud Vidat temale kraesse saata ning enda pettumust varjata.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

              "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

              "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

              Kommentaar


                pikivahe on väikestele tüdrukutele
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

                Kommentaar


                  its official. Ma ei panusta enam mitte KUNAGI !
                  "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                  These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                  Kommentaar


                    Büttneri diil ametlik

                    Kommentaar


                      Lihtsalt eilsele kaotusele natuke soola raputamiseks, siis eelmise hooaja 4-4 kodumäng Evertoniga oli see, mis tiitli viis. Loomulikult ei olnud me ka ise mehed, et nädal hiljem Etihadid paika panna.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Katk Vaata postitust

                        Edit: Ja nii oligi nagu välja tuli. Kuid ANDESRON ei olnud ainuke. Ka James McClean sai esimeses voorus uue nime: McLean
                        Särkidega sai esimeses voorus palju kino. Jelavic jooksis ka eile mingist hetkest alates blank särgiga ringi, ei nime ega numbrit olnud seljal. Oleks võind siis mõne fänni käest omanimelist särki laenuks küsida, ma arvan, et oleks antud küll.


                        pilt on natuke fookusest väljas.

                        Kommentaar


                          United have announced that Angelo Henriquez has been granted a governing body endorsement which will allow the striker to register and play for the club.

                          The 18-year-old will play his final game for Universidad de Chile against Santos on Wednesday and a further announcement on him joining the Reds will be made in due course.

                          Henriquez has already expressed his delight at signing for United after the club followed up a long-standing interest in the Chilean youngster.

                          In addition to impressiving for Universidad de Chile in the Copa Libertadores, he also shone for his country at the recent Milk Cup youth tournament in Northern Ireland, scoring twice against the home nation in a 5-3 win.
                          .....
                          Algselt postitas Tofoa
                          Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

                          Kommentaar


                            Henriquez
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                            Kommentaar


                              Et siis nüüd klubis RvP, Rooney, Welbeck, Chicharito, BerbaFlop, Macheda järel seitsmes ründaja? Vast laenatakse välja, aga point siiski selles, et paljuks ei lähe juba. You ought to sell someone. Macheda ning Berba või äärmisel juhul Chiha tunduvad küll ülearused. Varsti jagate ka enda mehi nagu Manchesteri sinine pool/veerand/veel_väiksemgi_osa.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                                Mulle teeb nalja nn asjatundjate väide, et Fellaini olla nii pikk mees, et tema peamängu vastu kaitses üldse kohe ei saagi. Ometi see ei ole ju nii. Korrektse keskkaitsetööga saanuks selle mehe edukalt pallist eemal hoida.
                                Aga muidu on Evertoni võit vahva. Iseasi, et nad tavaliselt alustavad hooaega nigelalt ja lõpetavad hästi. Seekord siis sedamoodi.
                                No pika palli messi oli ta igaljuhul.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X