Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastik vaatepilt iseenesest aga austusest tema oskuste vastu oleks tore näha neid arvukaid mänku fänne, kes siin selle ostu puhul kahtlast negatiivset iba ajasid, oma alandlikku pirukat sööma hakata. Austusest tema kui persooni vastu luban tal paksu Weini aanust lakkuda.
Peale sellist mänGu on naabritest natukene kahju, AGA tra, et sellist sitta enam ei toodetaks, KAGAWA mine jõukasse ja WELLBECK-it äärel enam näha ei taha, Persie "pole paha" !!!
"But you can't write us off. You can never write Manchester United off."
Panin Manu peale 50 euri pärast seda kui nad kaotusseisu jäid..ja 2:2 seisu pealt võtsin 15 välja livebetis, siiralt uskudes, et seda paska ei juhtu taaskord....FML
Panin Manu peale 50 euri pärast seda kui nad kaotusseisu jäid..ja 2:2 seisu pealt võtsin 15 välja livebetis, siiralt uskudes, et seda paska ei juhtu taaskord....FML
RVP on m*nn...ja kunn ka
Joppas, ma panin Newcastle + Manu korrutise, kui mõlemad taga olid aga Newcastle ei suutnud enamat viigist. oleks 10= 80 tulnud
Ma ei usu, et see joppamine on, meeskond näitab iseloomu, võideldes lõpuni ja realiseerides momendid ära. Joppas varem, et Soton ära ei löönud kolmandat. Liverpool seevastu ei suuda isegi väravamomente tekitada ja Manu võidab neid ülejärgmine voor.
Ma ei usu, et see joppamine on, meeskond näitab iseloomu, võideldes lõpuni ja realiseerides momendid ära. Joppas varem, et Soton ära ei löönud kolmandat. Liverpool seevastu ei suuda isegi väravamomente tekitada ja Manu võidab neid ülejärgmine voor.
No tuli ära, kuid õnne oli. Antakse koguaeg inistatiiv ära ja passitakse jalad perse all terve mäng. Rafael mulle meeldib, terav ja väga palju ei väristanud. Ferdinand vähemalt tagasi. Vähe teravam võiks mäng olla. Welbeck oli sitt imo, midagi silmapaistvat ei olnud ja äärepooliku kohal ka mõttetu.
Welbeck oli sitt imo, midagi silmapaistvat ei olnud ja äärepooliku kohal ka mõttetu.
Ärge valesti aru saage, mulle Welbeck meeldib, aga ründajaks ta... ei tea. Tundub, et teeb kaitses palle tagasi võites paremat tööd. Proovigu teda Carricku kohal.
Kommentaar