Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Manchester United FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Raitsu
    Eesti koondislane
    • Aug 2009
    • 3899

Jube palju sahistamist, et Lewandovski on done deal. Seniks küll veel sahinad ,aga juhul kui peaks tõeks osutama siis no milleks teda vaja oleks ?

e. Sky Deutschlandi uskudes liituks hooaja lõpus, hinnaks ca 12 milkut.
    "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

• Epic
      Eesti koondislane
      • May 2002
      • 11949

Algselt postitanud kasutaja Epic poolt
      Ei andnud Fergie'ile patsu ja jalutas mossitades pingile, kui välja vahetati. Isegi jopet ei lasknud selga panna, see tuli talle pähe visata. (hea gifi materjal)

Kommentaar

• marv3llous
        Kahur
        • Feb 2009
        • 8672

Huvitaval kombel mäletan mingeid sarnaseid lauseid suvel ühe halliks mineva hollandlase kohta. Ei kuule, et nüüd väga keegi viriseks, et miks kurat ta seal väljakul peab olema.

Ma ei saa aru kas selline viril toon uute kvaliteetsete mängijate suhtes on lihtsalt poos või reaalselt ongi mankud nii hellitatud?
        Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

• wordprez
          Yeah, good. OK.
          • Jul 2010
          • 3450

Algselt postitanud kasutaja marv3llous poolt
          Huvitaval kombel mäletan mingeid sarnaseid lauseid suvel ühe halliks mineva hollandlase kohta. Ei kuule, et nüüd väga keegi viriseks, et miks kurat ta seal väljakul peab olema.

Ma ei saa aru kas selline viril toon uute kvaliteetsete mängijate suhtes on lihtsalt poos või reaalselt ongi mankud nii hellitatud?
          Arvatavasti pidas härra silmas, et selles sektsioonis erilist puudust ei kurdeta hetkel. Teisest küljest raudselt oled sinagi mingi hetk irvitand, et hõhõ kas city tahab kõik maailma ründajad kokku osta vä. Kumb on siis?
          Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

• Raitsu
            Eesti koondislane
            • Aug 2009
            • 3899

Hernes, Welbeck,Rooney, RVP . Ses suhtes ,et enne vaataks pigem sinna keskvälja poole , arvestades Giggsi ja Scholesi vanust ja tõenäoliselt viimast hooaega.Samas kui nüüd Rooneyle on ette nähtudki asjapulkade poolt keskpooliku mängimist siis jah. Probleem ei ole selles, et ei tahaks Lewandowskit Manus näha , pigem isegi tahaks, aga minu meelest on squadis teisi positsioone , mis vajaksid ennekõike täiendamist.
            "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

• marv3llous
              Kahur
              • Feb 2009
              • 8672

Algselt postitanud kasutaja wordprez poolt
              Arvatavasti pidas härra silmas, et selles sektsioonis erilist puudust ei kurdeta hetkel. Teisest küljest raudselt oled sinagi mingi hetk irvitand, et hõhõ kas city tahab kõik maailma ründajad kokku osta vä. Kumb on siis?
              Üks asi on lihtsalt nalja visata, teine asi on seda päriselt mõelda. Ma olen mitu korda tegelikult ka Chelsea teemas imestanud, kui seal Falcaod ei taheta.
              Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

• wordprez
                Yeah, good. OK.
                • Jul 2010
                • 3450

Üks asi on lihtsalt nalja visata, teine asi on seda päriselt mõelda. Ma olen mitu korda tegelikult ka Chelsea teemas imestanud, kui seal Falcaod ei taheta.
                Fair enough. Ja noh, kui Falcao juba särk näpus pilti teeks, ei tuleks sealt ka enam mitte üks piuks
                Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

• tartanjan96
                  Reservmängija
                  • Apr 2010
                  • 179

manul ründajaid vähe või? nii ahneks ei tasu ka minna nüüd ning rahalised seisud pole ka muidugi väga kiita. nii, et targem oleks ettevaatlik olla selle arutu kulutamisega.

Kommentaar

• Meireles
                    Viiulikunstnik
                    • Apr 2009
                    • 513

Kommentaar

• ShatAp
                      Professionaal
                      • Jan 2009
                      • 513

Lewandowski tulek oleks küll pigem positiivne...Welbeckist kindlasti parema klassiga mängija ja ründeliin oleks väga hea, kui veel Lewandowski seal ees oleks. Lewandowski-RVP ründepaar. (Y) Aga need siiski sahinad hetkel, loodetavasti saab hiljem selgust asjale.

Kommentaar

• mihkel555
                        Professionaal
                        • Jan 2011
                        • 426

Algselt postitanud kasutaja tartanjan96 poolt
                        manul ründajaid vähe või? nii ahneks ei tasu ka minna nüüd ning rahalised seisud pole ka muidugi väga kiita. nii, et targem oleks ettevaatlik olla selle arutu kulutamisega.
                        oh seda irooniat, city fänn arutust kulutamisest.....

Kommentaar

• vincent
                          pohlaku koer
                          • Oct 2005
                          • 11538

Poolteist ründajat vs neli kvaliteetründajat hetkel meeskonnas. Ei ole nagu võrreldavad olukorrad. Mulle ka meeldiks näha Lewandowskit, tippklassi ründaja ju, aga täitsa siiralt ütlen, et mitte siis, kui see takistab Hernandezi ja eriti Welbecki (personaalne kiiks, üks isiklikke lemmikuid) arengut. Tõesti ei tahaks päris City sarnaseks muutuda, et ostame ainult valmis mängijaid suure raha eest kokku.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• cannuman
                            fänn
                            • Jun 2004
                            • 15044

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
                            Tõesti ei tahaks päris City sarnaseks muutuda, et ostame ainult valmis mängijaid suure raha eest kokku.
                            alatu laim

Kommentaar

• Sarvik
                              Professionaal
                              • May 2012
                              • 538

U-21 mängis täna Sotoniga ja suudeti 0-1 kaotusseisust välja võluda viik. Värava lõi Macheda ning Johnstone võttis kuskil 80ndatel minutitel penalti ära. Lingard sai punase käega mängimise eest kastijoonel. Nii palju kui nägin siis Angelo Henriquezel oli 1. poolaja lõpus võimalus koll ära lüüa.

Kommentaar

• Meintz
                                Huviline
                                • Nov 2008
                                • 4272

Algselt postitanud kasutaja Sarvik poolt
                                U-21 mängis täna Sotoniga ja suudeti 0-1 kaotusseisust välja võluda viik. Värava lõi Macheda ning Johnstone võttis kuskil 80ndatel minutitel penalti ära. Lingard sai punase käega mängimise eest kastijoonel. Nii palju kui nägin siis Angelo Henriquezel oli 1. poolaja lõpus võimalus koll ära lüüa.
                                1.poolajal oli meil hullult võimalusi

Kommentaar

Töötlen...