Peaasi, et Clevz mängib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Cleverley imeline paranemine, on siis järelikult piisavalt terve, et olla meeskonnas.
United: De Gea, Rafael, Evra, Ferdinand, Evans, Valencia, Rooney, Carrick, Young, RVP, Cleverley
City :Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Balotelli"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustCleverley imeline paranemine, on siis järelikult piisavalt terve, et olla meeskonnas.
United: De Gea, Rafael, Evra, Ferdinand, Evans, Valencia, Rooney, Carrick, Young, RVP, Cleverley
City :Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Balotelli
Annab lootust küll!
Kommentaar
-
Arvestades, et SAF sellise jutuga lagedale tuli:"We’re not really short in midfield," asserted the boss. "We’ve got Darren Fletcher, Michael Carrick, Ryan Giggs and Paul Scholes. It’s not too bad. I can play Wayne Rooney in there," olen ma positiivselt üllatunud koosseisu vaadates.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Kui ma enne mängu olin veidi ja pärast 10.minutit juba väga pessimistlik, siis nüüd ootaks suurt kättemaksu 6:1 eest. Mäng on täielikult meie käes. Youngi eeltöö esimesele väravale oli tõesti võimas.
Kindlalt selle hooaja parim poolaeg. Cleverley oli võibolla ainus pettumus minu jaoks
Kui me selle mängu võidame, lõhnab juba väga meistritiitli järele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar