midagi hingele.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustlugesin kuskilt sellist fakti, et Manchester United is the only team in whole of Europe to not receive a single red card in 2012. #DISCIPLINE
Head uut!20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMul on meeles, nagu oleks justkui sama fakti kuskilt lugenud, aint et seal oli ka Bayern sama asjaga ära märgitud. Kuna mu kokkupuude võrratu internetimaailmaga toimib siin nädala sees üksnes telefoni teel, siis ma ei hakka kinnitust otsima, aga nii ta minu mälu järgi igastahes oli. Noh, päris kõige puhtamad hinged ei ole, aga suht nummid ikka. Kuigi ma tahaks näha, mis mega databaasi põhjal nad sellise väitega lagedale tulla said.
Head uut!
http://soccernet.espn.go.com/team/sq...munich?cc=5739
ManU viimane punane kaart pärineb 23.10.2011 bussiistmesse kraabitud 6-1 lõppskooriga mängust City vastu (Evans).
Kommentaar
-
Palju õnne Jonny Evans! 25 aastat täis.
Aasta põhikeskkaitsjana on arengule nähtavalt mõjunud.
16609_10151231999432746_1815030462_n.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustBayernist on käesoleval hooajal saanud punase Jerome Boateng (05.12 vs BATE) ja Ribery (18.12 vs Augsburg). Eelmist hooaega (kevadet) ei hakanud kontrollima.
http://soccernet.espn.go.com/team/sq...munich?cc=5739
ManU viimane punane kaart pärineb 23.10.2011 bussiistmesse kraabitud 6-1 lõppskooriga mängust City vastu (Evans).20 LEGEND
Kommentaar
-
Wayne Rooney is set to miss Manchester United's FA Cup tie at West Ham this weekend - and the home league clash with Liverpool next Sunday - after Sir Alex Ferguson announced a longer than anticipated absence.
The better team news from the boss included Nani being "expected to start training today" and Phil Jones being available for the Saturday tea-time trip to Upton Park. Darren Fletcher's inclusion, meanwhile, could depend on the state of West Ham's pitch.
Kommentaar
-
U-18 mängib miniturniiril Saksamaal
Alagruppe ja mängudekava saab siit vaadata:http://mercedes-benz-junior-cup.de/S...nier.29.0.html
Striim:http://mercedes-benz-junior-cup.de/L...am.106.0.html?
E:ManU koosseis:Joel Pereira, Jonny Sutherland; Tyler Blackett, Liam Grimshaw, Donald Love; Mats Daehli, Charni Ekangamene, Ben Pearson, James Weir; Jack Barmby, Tom Lawrence, James Wilson
E2:Hernandez valiti muideks Mehhiko aasta sportlaseks
Kommentaar
-
Sattusin vaatama mängijate lepingute lõppemise tähtaegu (ei hõlma hetkel laenul olevaid mängijaid):
2013
Ferdinand (vanus 34)
Scholes (38)
Giggs (39)
2014
Carrick (31)
Evra (31)
Vidic (31)
Nani (26)
Macheda (21)
2015
Rooney (27)
Fletcher (28)
Anderson (24)
Valencia (27)
Cleverly (23)
Ehk päris huvitav võiks ju olla kuidas kujunevad läbirääkimised nt Carricku, Evra ja Vidiciga, kes kõik on vähemasti hetkel põhikoosseisu mängijad ja järgmine aasta 32-33. aastased.
Kommentaar
-
Cleverley*
On ju teadatuntud värk, et vanematele mängijatele hakatakse mingist ajahetkest pakkuma üheaastaseid lepinguid."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustCleverley*
On ju teadatuntud värk, et vanematele mängijatele hakatakse mingist ajahetkest pakkuma üheaastaseid lepinguid.
Kommentaar
-
mu arust on kõigi kolmega suhteliselt kerge.
* asendaja jätkuvalt puudub, makstagu julgelt kõik, mida saada tahab, seda pole niikuinii üle mõistuse palju.
* naine kuskile keldrisse luku taha, siis kiirelt leping lauale ja olemas.
* kuni oma plaadikogu kellelegi teisele edasi pole pärandanud, ei või kuhugi minna. lisaks on konkurents (loe: ora p..ses) ülipositiivselt mõjunud, seega tuleb igal aastal üks vasakkaitsja juurde tuua ja mure murtud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ega Evra tõesti latti allapoole lasta ei saa.Vaadates Rafaeli see hooaeg, jääb uskuda, et on vaid aja küsimus, kuni kaksik sama taseme saavutab, lisaks siia juurde veel,et kunagi peeti Fabiot isegi andekamaks kahest.
Vida on liider, niikaua, kuni Smalling ja Jones ei ole piisavalt stabiilselt terved ja vormis pole tal ka kedagi midagi karta.
Ja no Carrick on ,kui eelmist aastat silmas pidada, üks esimesi nimesid meeskonnalehel.
Et mingid kaheaastased pluss üks klausliga lepingud oleks täitsa ok ju ?
e. no siirusli , wtf is this sh!t ?!
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar