Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei tea küll, miks, aga esimese värava ajal kõlas vaimukõrvas nimi Robin van Nistelrooy.
Persie nüüd siis skoorinud viies järjestikuses mängus ja kuivõrd lähimad konkurendid top scoreri arvestuses jäid kuivale, siis nüüd on edumaa II koha ees kaks tabamust.
Üldiselt esimene poolaeg näidati väga ilusat mängu, häid võimalusi oli veel päris mitu ja oleks võinud lihtsalt mängu ära otsustada. Seda aga ei tehtud, teisel poolajal sai Pool paremini mängu, aga võeti oma ikkagi ära. Citylt ka võit ja vahe endiselt 7 punkti, järgmises voorus ootavad Spurs ja White Hart Lane. Vahepeal veel FA Cupi kordusmäng West Hamiga OT-l.
Manchester United has today (15 January) agreed a three-year sponsorship with one of China’s most prominent banking groups, China Construction Bank (CCB)
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
No mis tunne on klubil, kui ta läheb panga uksest sisse ja tema personaalpanganduse haldur ja panga esimees ja nõukogu esimees tulevad ukse peale vastu ja ütlevad: "ManU, teie limiit, teie 50 kontot on täis".
Kurat, mis Sa teed ukse peal. Mul on kaks rekkat raha täis, mehed tõstavad juba pakke maha raisk, ja mulle öeldake, et minu kontod on täis!
Nendel aktsiatel, mis sinna New Yorki börsile pandi , neil läheb ka nüüd juba paremini.Kui ma ei eksi , siis alguses oli väärtuseks miskine 14 daala,vahepeal kukkus 12 juurde aga hetkeseis on juba 15,29.
WHU vastu pidavat mängu saama nii Nani,Rooney,Valencia kui ka Chicharito. Striimiga vast probleeme ei teki , ITV kannab mängu üle,seega midagi ikka on.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Subs: Amos Ferdinand Carrick Welbeck RvP Scholes Kagawa
Pole nagu viga, Rafaelile oleks ju võinud mingi kerge puhkuse leida, aga heakene küll. Valencia võiks leida kuskilt vormi, Nanit,Andersoni ja Rooneyt on tore tagasi näha.
#WHUFC v #MUFC : Jaaskelainen, Spence, Tomkins, Reid, Potts; Diarra, O'Neill, Diame, Taylor; Vaz Te, C Cole
Kommentaar