Oot Giggsyl sai eile 1000 mängu täis?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Järgmises FA Cup-i ringis vastaseks kodus Reading.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustOot Giggsyl sai eile 1000 mängu täis?
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
The FA has charged Sir Alex Ferguson in relation to post-match media comments made following Manchester United's game at Tottenham Hotspur on Sunday 20 January 2013.
"It is alleged the Manchester United manager breached FA Rule E3 in that he implied that the match official was motivated by bias.
"Ferguson has until 4pm on Friday 1 February 2013 to respond to the charge.""Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Mängis. Mitte kõige parem mäng.Vassis palju ,aga kohati tuli lihtsat praaki.Samas kutt peaks mängima vasakkaitsjat, seega väga midagi sellest ei loeks."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Vaatan siis Real-Barcelonat ja Manchesteri mängu samaaegselt ning võrdlen väljakuid.. Tule taevas appi, mis kartulipõld see Old Trafford on hetkel ikka. Muru tuleks kiiremas korras ära vahetada, see juba ebanormaalne- passid kannatavad väga ja pall põrkab väga imelikult, tundub nagu kõigil oleks touch paigast ära, aga ilmselt teeb väljak oma töö.. Peaks ikka võimalus olema poole hooaja pealt seda vahetada ju.
Kommentaar
-
Suht off day. Hea ,et 3 punkti kätte sai. Carrick pani mõttetult DDG surve alla, misläbi ka esimene värav tuli, kuigi ega DDG selles olukorras ka kõige paremini ei tegutsenud. Andersonilt üks kehvemaid mänge mida ma mäletan , ses suhtes ma saan aru, et ta on ambitsioonikate söötude peal väljas, aga iga pass ei pea olema Hollywood'i filmist.
Statistika on väga masendav.
United - S'oton
Possession (%) : 42,8 - 57,2
Passes : 396 - 531
Passing Accuracy (%) : 75,3 - 78,9
Passing Accuracy opp. Half (%) : 65,1 - 69,3
Tackles : 17 - 21
Clearances : 53 - 13
Total Shots (including blocked shots) : 11 - 20
Corners : 4 - 8
Muru kohapealt oli juba siin paar mängu tagasi juttu , Vincent teadis rääkida, et hooaja lõpus ta ka välja vahetatakse.Täna olevat enne mängu korralikult sadanud ka.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar