Teine kord juba sel hooajal kui ManU mängu ajal tuled kustu läinud. Viimati juhtus sama asi CL grupimängu ajal Braga vastu võõrsil.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustFulhami omanik just uhkeldas, et klubi on nüüd ametlikult täiesti võlavaba. Elektriarve unustati vist ära...
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Eelmine tiitel tuli umbes sama moodi - suht kesised mängud, aga napid võidud ja keegi hiljem ei küsi, sest 3p tuli alati kätte. ptüiptüiptüi, aga väga ilus õhtu jällegi, tänan Rooney ja ka kindlasti De Gea!
//nüüd hakkab see kalender tihedaks minema. Evertoni ja Real Madridi mäng on nelja päeva sees.
Kommentaar
-
vana loeb foorumit ilmselgelt.
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustja Andersoni kohta ei hakka isegi midagi soliidsemat otsima, kui et make it or break it till the summer, or get the f... out. Wrong club maybe boy? For sure. Sad or not...aga see pole mingi Porto...shiiiittt! 6 aastat klubis nagu MU näidata ennast, mis mehega tegu võib olla, too much or what?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
varastatud statistikaminutid, võrdluseks paar varasemat silmapaistvat hooaega.
* United 2013 - 25 mänguga 62 punkti, 9 punkti rohkem kui teisel kohal oleval Man Cityl;
* Chelsea rekord (95 punkti), 2005 - 25 mänguga 64 punkti, 11 punkti rohkem kui teisel kohal oleval Man Unitedil;
* Arsenali Invincibles, 2004 - 25 mänguga 61 punkti, 5 punkti rohkem kui teisel kohal oleval Man Unitedil;
* Unitedi viimane kindel liigavõit, 2001 - 25 mänguga 59 punkti, 15 punkti rohkem kui teisel kohal oleval Arsenalil.
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustJones ei liitu U-21 koondisega ja Carrick ei lähe koondisesse. Kas päriselt ka midagi viga?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar