Hea meelelahutus kolmapäeva lõpetuseks. Võimalusi oli mõlemil, kuid manku oleks pidanud oma sajaprotsendised võimalused ära lööma. de Gea, kurat kuidas ta meeldib mulle. Kõrgete pallidega jääb hätta, kuid kauglööke parreerib ilusti. Jacksoni sohilaps on ikka väga mannetu muide.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustDanny Welbeck - sõnu pole. Lihtsalt võimas.
See on jälle siuke mäng, et mingi loogika järgi peaks ju nagu hea tulemus olema, aga nagu Josegi ütles pärast, et no difference, Real võib tahuja skoorida (i guess täna oli erand lol) ja kõik on lahtine.
PS. RVP pallikontroll pressi all on niiii vastikult badass. Ei võta ilma veata talt mitte midagi ära.
2nd leg- can't wait.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Haha , Jamie Redknapp : Ramos is a squid.
A muidu oli tore mäng, pole paha tulemus ja DDG oli väga hea.Samuti ei saa laita Evansi valikut keskkaitsesse. Kohtuniku kohapealt ei hakka sõna võtma, tootis mõlemale poole."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Blackout Vaata postitustReal oli nõks parem, aga samas neil ikka vedas, et RVP ära ei löönud ning Varane punast ei saanud. Närvi ajavad sellised munadeta kohtunikud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
De Gea, Jones ja Welbeck - MOTM kindlalt, supermehed olete! Jonesi lõhkumine ja tema jõulisus on imeline, lihtsalt imeline. Mees, püsi terve ja meie DDR on olemas!
Miks te Rafaeli pitsitate? Töötas kaunilt oma äärel, lõhkus, mulle küll meeldis - nälg oli suur.
Rooney tegi mahedalt tööd nagu ikka, mulle meeldis.
Keskkaitse oli väga hea, nii peabki mehed, nii peabki.
Alguses kartsin seda koosseisu, kuid ma olen meeldivalt üllatunud, hea töö SAF.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar