Ehk valus on seda Valenciat vaadata. Tahan eelmist tagasi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
niisuguse stiiliga nagu Jonesil ei saa kestvalt tipptasemel vutti mängida, mingi enesealalhoiuinstinkt vms peaks siiski ka olema. kutt on nagu kõndiv vigastus hetkel, iga suurema paugu kohta tuleb umbes kümme samasugust olukorda, kus tal lihtsalt läheb õnneks.
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustRobin van Persi....lolAlgselt postitas jürks Vaata postitustSinji
selle korner.ee striimi osas ütleks nii palju, et flashi kohta kvaliteet - väga hea. aga vähemalt minul keeldub fullscreeni minemast - väga halb.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustManchester United or Reading will host Middlesbrough or Chelsea in the sixth round of the FA Cup.Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas emline Vaata postitust//Hernes oli ka täna väga positiivne jällegi. Kahju temast, et ta konkurentsi tõttu tihedamini mängu ei saa.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ma jah selline viimase mulje poolt mõjutatav kutt. Pärast väravat tegi palju tööd ja mingi aeg tegi paar kena liigutust pealelöögini. Üldiselt oli vastik marakratt nagu ta alati on. Noh tihti kui ta mängus on, siis ta ka värava lööb ja sellest on mehe enda heaolu arvestades täitsa kahju. Eriti nähes seda tahet ja entusiasmi, mis ta beebinäost avaldub iga kord, kui ta mängus on. (mis on omamoodi vastuoluline). Aga ega jah, ise ei teagi, kas ta on oma rolliga rahul või mitte. Äkki ongi rahul...
Kommentaar
-
noh, tegelikult ju numbreid vaadates saavad kõik neli ründajat piisavalt mängida. eks vähema arvuga ongi keeruline, kui tahad liigas pluss kõikides sarjades korralikult hakkama saada. Chicha on praeguseks klubi resultatiivsuselt kolmas mees nii liigas kui ka üleüldse, lisaks üks kolmest, kellel juba ammu kahekohaline arv väravaid koos. raske küll uskuda, et tal oleks eriti millegi üle kurta, pealegi ei ole ta senise kahe ja poole aasta jooksul vähimalgi määral aimu andnud, et tegu võiks olla mingi vingatsiga või mehega, kellele oma statistika esmatähtis oleks.
mängud põhis + vahetusest:
van Persie: 27+6, 23 väravat
Rooney: 23+3, 13 väravat
Hernandez: 16+10, 15 väravat
Welbeck: 18+10, 2 väravatarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
David Gill to step down in summer
David, 55, joined the board in February 1997 as finance director and has been its chief executive since September 2003. He is to remain a director of Manchester United Football Club.
Executive vice chairman Ed Woodward will assume his responsibilities.David was appointed the vice chairman of the English Football Association in October 2012 and has been nominated as its candidate in the upcoming UEFA Executive Committee elections in May 2013.
Njahm, Gill on siin viimasel ajal hääd tööd teinud, kõvasti erinevaid sponsordiile teinud.Aga eks ta aja küsimus oli ,kui sa teatavaks, et kandideerib UEFA’s Executive Committe'sse."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustEdward Woodwardarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
noor kunn Philippe de Jones ilmselt reali mänguks terveks ei saa, kuigi jootekolbi ja mäkaiveri teibiga üritatakse see liiges ikka kokku lappida.
kiidan muidugi phili vaimu, aga kuskil jookseb see piir, et karkudega mängija=kasutu mängija. kui tema entukasse näpuotsaga kogemust ja mängijatarkust lisandub, siis...huuh, elajas.
kiiret paranemist! (qpr'le kelloggsisse!)buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar