Ärge unustage, et Mu on Ltd. ja otsus tehakse tõesti Glazer`ite poolt ning nii ruttu kui võimalik, mui aktsionärid keeravad neile taha Moyes - 1, Mour - 2, Giggs -3, Webb - 4.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustoooole gunnar, oooole gunnar!
ma olen šokis.
Goal.com understands that the recently-crowned Premier League champions are set to confirm the Everton boss as the new manager at Old Trafford by the end of the week
Goal.com küll, aga bookiede koef 1.14 kallutab olukorda siiski ka Moyese poole.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustoooole gunnar, oooole gunnar!
ma olen šokis.
Kommentaar
-
olegunnar ja minu šokis olemine on erinevad asjad. mitte, et mul oleks infi, et Ole G treeneriks tuleks ja selles pärast ka see šokk. aga mina hõiskan gunnari poolt igatahes. for teh lulz.
moyes. nojah. ette heita poleks talle midagi. juba üle dekaadi sitast sepikut teinud. (äkki tooks baines'i ka kaasa?) samas ei tea keegi kuidas ta sellisel tasemel, sellse rahaga ja selliste ootustega hakkama saab.
bottom line on see, et kes iganes pukki astub, tuleb talle aega anda. isegi kui see tähendab manu viimase 26 aasta kõige kuivemat perioodi. peaasi, et ei chelseastutaks, ühesõnaga.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMõte oli selles, et tiitliga on parem lõpetada kui põskevõtuga. Järgmine suur karikas ei pruugi mõne aasta jooksul tulla.Algselt postitas EII Vaata postitustMa usun, et meie tiitlid tulevad kindlasti varem kui sinu "lemmari" tiitlid.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMõte oli selles, et tiitliga on parem lõpetada kui põskevõtuga. Järgmine suur karikas ei pruugi mõne aasta jooksul tulla.Algselt postitas vincent Vaata postitustaa, siis küll. pane siis juba valem ka, mille põhjal selle välja kalkuleerisid.
Teine lause (Järgmine suur karikas ei pruugi mõne aasta jooksul tulla.) on tõenäosusteeooria ja ka näiteks kihlveokontorite hinnang. Täpse valemi jään kahjuks võlgu hetkel.
Algselt postitas vincent Vaata postitustja see ei ole kindlasti põhjus, miks ta just nüüd läks.
Kommentaar
-
Shock of my life. Nutu äärel ei olnud, sest see uudis tuli sisuliselt päeva pealt, aga juba 10 aastat tagasi ringlesid ju jutud lõpetamisest, niiet oli ka aeg. Peale esimest uudist mõtlesin, et asi on selles puusaoperatsioonis.
Saab olema muidugi huvitav vaadata, kas mees Busby kombel tuleb millalgi tulevikus veel üheks hooajaks tagasi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar