Minu poolt ka well done hr. Ferguson. Mis iganes olen ajaloos tema kohta öeldud, siis sellist legendi on raske näha tulevikus. Võib-olla tänapäevases "kui kohe ei tule edu, siis YOU ARE FAIED!" maailmas ongi see võimatu. Tänases maailmas võib olla oleks ta ammu kinga saanud, kes viitsib oodata 4-5 aastat mingit karikat ja 7 aastat tiitlit, mis iganes kui sitt Manu sell ajal oli.
Eriti see hooaeg, kus (hoolimata mis iganes vincent arvab), siis sellel pundil kes punases särgis väljakule astus, ei olnud mingit õigust või võimalust Premierist nii üle sõita nagu ta seda tegi. Eks järgmine hooaeg näeb, mitu punkti Ferguson Manule väärt on. Minu ennustus on 10-15 vähemalt. Head CL Trophy võitlust, aga head pensionipõlve hr. Fergusonile...
Eriti see hooaeg, kus (hoolimata mis iganes vincent arvab), siis sellel pundil kes punases särgis väljakule astus, ei olnud mingit õigust või võimalust Premierist nii üle sõita nagu ta seda tegi. Eks järgmine hooaeg näeb, mitu punkti Ferguson Manule väärt on. Minu ennustus on 10-15 vähemalt. Head CL Trophy võitlust, aga head pensionipõlve hr. Fergusonile...
Kommentaar