320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
piers morgani nimeline v*tunägu sai manku pressiteenistuselt väikese paki:
'Piersy my man, thanks for all the support! You made this day even more special! All the best, Van Pursestrings.'
'Great to be a champ.. so many #Tears4Piersy'armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Phelan ja Steele lahkuvad. Vähe koomiline on muidugi vaadata, kuidas kõigi teiste klubide puhul normaalne praktika, et uus treener toob kaasa ka oma abimehed, on selliste asjadega mitte harjunud mankufännide seas kergemat sorti paanika vallandanud, aga noh, eks nõuab veel harjumist.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustPole väga kursis kahjuks, aga mis see Piers Morgan korraldas?
Kommentaar
-
Algselt postitas inward Vaata postitustSee on nüüd küll väheke ootamatu. Phelani lahkumisest on küll kahju, sellest nö robustse välimusega kiilakast jääb küll puudust tundma, üsna harjunud teda pingil koos SAF-iga nägema.
piersmorgani osas märgin täpsuse mõttes, et see pursestringsi asi on täiesti pohui (kuigi samas ainult idioot saab jaurata raha teemal, kui mees ütles mankusse tulles shitty paremast pakkumisest ära...) ja pigem lihtsalt tore näha, et mõni mängija ka elutervet banterit teha oskab. tõsi muidugi, et kogu selle asja tagant paistavad rio suured kõrvad vähemalt viie kilomeetri kaugusele, aga noh.
piers on aga kogu oma olemiste ja tegemiste ja ütlemistega lihtsalt kehastunud munni monument. samas kahjuks muidugi ka ehe näide, et kaameli ila suust välja ajamisega on võimalik endale tänapäeva meedias rahaliselt vägagi arvestatav karjäär üles ehitada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar