320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    R.I.P Jack Crompton. Seni vanim elusolev Unitedi mängija
    Veel eelmisel aastal härraga tehtud veidi pikem intervjuu : http://rustygoalposts.blogspot.com/2...on-curzon.html

    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Mats Møller Dæhli 1,5 miljoni naela eest Moldesse.

    Ehk et aasta tagasi parim noormängija, nüüd müüme 18selt maha. Vahepeal nagu juba hakkas lubama nende põhimeeskonda edutamise asjadega, viimasel ajal on jälle täitsa vasakule ära kiskunud. Viimase pooleteise aastaga pmtslt kolm parimat noort läinud. Natuke palju nagu.
    Vähemalt sai Solskjaeri treeneriks Veidi üllatav ja isegi müstiline ka minu jaoks.

    Kommentaar


      Giggsyy sai player coachiks siis

      "David Moyes has appointed Ryan Giggs as player/coach with immediate effect."

      Kommentaar


        Phil Neville ka kardinate taga nägusid tegemas, hakka või Unitedit kartma
        Algselt postitas zip
        Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

        Kommentaar


          Tervitus!

          Pajatage natuke Nani hooajast, kuidas mehe viimase hooaja vormi hinnata, kui suur on olnud kasutegur meeskonnale?

          Kas teie kui fännid näete teda pigem lahkumas ?

          Võimalikud sihtkohad, mis on meediast läbikäinud ?
          sigpic

          Kommentaar


            Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
            Tervitus!

            Pajatage natuke Nani hooajast, kuidas mehe viimase hooaja vormi hinnata, kui suur on olnud kasutegur meeskonnale?

            Kas teie kui fännid näete teda pigem lahkumas ?

            Võimalikud sihtkohad, mis on meediast läbikäinud ?
            Ilmselt tema 6st hooajast meiega oli see hooaeg kõige pettumustvalmistavam. Mees mängis ainult 21 kohtumist, sest segasid ka vigastused. Igal eelmisel hooajal oli ta mänginud vähemalt 30 mängu. Sellel hooajal ta eriti midagi korda ei saatnud, sest vorm oli terve hooaja peale halb, oli palju vigane. Lõppenud hooaja ilmselt kõige parem esitus oli FA Cupis Readingu vastu, kus tuli pingilt, lõi värava ning andis resultatiivse söödu. Üldiselt olid kõik ManU wingerid sellel hooajal kohutavad, vigastuste tõttu mindi vahepeal üle isegi keskväljateemanti formatsioonile. Kuna tal on leping järgmine aasta lõppemas, näeksin ise teda lahkumas, kui leitakse sobiv asendaja. Võimalikest sihtkohtadest: Galatasaray, Monaco, PSG, Roma, Juve, Milan ja eelmistest üleminekuakendest ka Zeniit.

            E: statistikat ka natuke
            Untitled.jpg

            Kommentaar


              Mina pigem teda lahkumas ei näeks. Kui siis teise riiki.Võibolla on prillid liiga punased, aga vend on täielik game changer. Jah, aeg ajalt tekitab frustratsiooni, aga talenti on. Selles toredas mängus Reali vastu oli kuni punaseni väga korralikult mängus sees. Ferguson on korduvalt väitnud, et Nani on väga õrn kutt. Tõenäoliselt on vaja tal pidevalt mängida ja enesekindlus saavutada, siis tulevad ka korralikud esitused. Kui läheks ,siis mul oleks kahju. Viimastel aastatel on vähem seda maas väänlemist ja töötab ka kaitsesse paremini tagasi.
              Teisalt aga viimane aasta lepingut, ning kui ta ei taha jääda siis 12 miljonit naela( Daily Mail) on isegi arvestatav summa kuivõrd viimasel hooajal pold ta pidev alustaja. Eks ta selline 50/60 olukord on , kui müüa siis kohe kui ei siis pikendagu lepingut.
              "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

              Kommentaar


                Algselt postitas M1kker Vaata postitust
                Phil Neville ka kardinate taga nägusid tegemas, hakka või Unitedit kartma
                Philneville RvC-le juhiseid andmas on ka suhteliselt amüsantne ettekujutus.

                Kommentaar


                  Algselt postitas M1kker Vaata postitust
                  Phil Neville ka kardinate taga nägusid tegemas, hakka või Unitedit kartma
                  Mind hirmutab pigem see reformatsioon, mis treenerite personalis toimub. UUed nimed on ju mehised, (Giggsi üle ka hea meel, kindlasti on mees seda väärt) kuid, kuidas see hooaeg nüüd reaalselt kulgema hakkab selliste muutuste raames. Rääkimata järgnevatest hooaegadest. Selline kardinate taga õudne sagimine tekitab ebakindlust.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
                    Võibolla on prillid liiga punased, aga vend on täielik game changer.
                    Täpselt.

                    Ütlen ausalt, et mina aru ei saa, mida ja miks temaga viimase aasta jooksul on tehtud. Okei, ta läks vahepeal katki. Enne seda oli poolteist hooaega üks meeskonna paremaid mängijaid ja üks liiga paremaid ääri. 45 väravat/söötu ainuüksi liigamängudes.

                    Aga kui terveks sai, siis järsku enam ei kõlvanud, mängitati ebakorrapäraselt ja sellest tulid ka ebakorrapärased esitused. Seejuures nii mõneski mängus ikkagi sähvatas. Ei kujuta ette, mis pilguga ta vaatas kõrvalt läinud hooaja teist poolt, kui Young tootis sitta, Valencia tootis mammuti sitta, aga Nani asemel mängitati ääre peal Welbecki ja jumal teab keda veel. Nani on võimeline muutma mänge, sh suuri mänge. Young ei ole seda iial suutnud ega hakkagi iial suutma. Valencia veel vähem.

                    Ehk et mulle jääb sügavalt arusaamatuks loogika, mille alusel on mõttekas loobuda 26-aastasest Nanist, AGA jätta meeskonda alles 27-aastane Young. Või 27-aastane üksjalg. Ja mingid hädised 10-12 miljonit on minu arust fucking disgrace, selle raha eest võib lasta tal sama hästi juba selle ühe hooaja ära mängida ja las jookseb leping lõpuni.

                    PS - ma ei ole kollaseid üle ültse lugenud, et kas ta äkki ise väga tahab ära. Samas kui tahab, siis põhjuseid võib üsna ilmsesti otsida sellest, mida ma eespool kirjutasin. See muidugi ka, et MMi aastal ta küllap sooviks lihtsalt mängida. Aga ikkagi on fucking disgrace.

                    Algselt postitas inward Vaata postitust
                    Selline kardinate taga õudne sagimine tekitab ebakindlust.
                    Kamoon, see käib nii igas klubis, kus peatreener vahetub. Mulle näiteks pigem meeldib, et tõmmatakse pakist valge leht ja hakatakse oma pintslitega sinna maalima, mitte ei üritata mona lisat ilusamaks joonistada.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                    Kommentaar


                      mäletan 3 hooaega tagasi võrreldi Nanit C.Ronaldoga; nende mängustiil on üsna sarnane alati olnud, aga üle pika aja oli Nani ka efektiivne ning ta oli kutt, kes võttis mängu lihtsalt tuimalt enda peale ja seda tegi ta suurepäraselt. Üleüleeelmise hooaja liigatiitli üks suurimaid sepistajaid oli just tema. Ja vormi põhjal tüübi hind 10 milli peale lükata on üsna kurb tõesti, sest üleüleeelmine hooaeg oleks tema eest kindlasti pakutud nii 30-40 milli. Ma ei usu, et need oskused lihtsalt õhku kadunud on. Aga uues klubis oleks tal võimalus ehk end tagasi vormi paremini ajada, eriti kui ta saaks stabiilselt mänguaega (mida ManUs kahjuks ta ei pruugi saada). Seega tema enda jaoks võib mõni üleminek olla üsna kasulik.
                      Kui see kutt on vormis, on ta mu üks lemmikuid mängijaid ÜLDSE. Aga viimasel ajal kahjuks seda privileegi pole olnud, et seda vormi näha oleks saanud.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas žurnalist Vaata postitust
                        mäletan 3 hooaega tagasi võrreldi Nanit C.Ronaldoga
                        JanK, ae, sinu etteaste!
                        Supplies!

                        Kommentaar


                          Ma ei tea üritan vihjest aru saada nüüd huupi, aga ega ma ise ei ütle, et Nani oleks sama hea olnud kui Ronaldo lihtsalt ta meenutas väga teda sel ajal.
                          //midagi sellist ma arvasingi, selge. Optimistlik tõesti. Õnneks vanus veel nii hull pole et parimad päevad peaksid seljataga olema. Seepärast ka mina näeks hea meelega teda tiimis edasi. Eriti, kui ta suudab katta mõlemat äärt ja on tohutuks abiks roteerimisel. Muidugi Zaha tulekuga läheb seal äärtel väga huvitavaks see konkurents, aga eks hooaja käigus saab aru, kes need põhimehed on, sest vorm on absoluutselt kõigil suhteliselt loterii olnud viimased 3 aastat vähemalt.

                          Kommentaar


                            JanK on foorumikasutaja. Ja tema arvas, et Nani oli/saab parem/paremaks kui CRonaldo.
                            Supplies!

                            Kommentaar


                              Selles ei kahtle keegi, et on his best Nani on tõesti suurepärane. Paraku tema suurepäraste esituste vahekord keskpäraste ja halbadega on tugevalt kaldu halvema poole. Härra vajaks mental coachi - kuidas on nii, et sa teed selliseid esitusi ja siis järgmine mäng oled täiesti null. Peab peas kinni olema.
                              See teebki ju näiteks Ronaldost ja Messist selle, et neil on halbu päevi väga vähe ja parimaid esitusi võimalikult palju.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas inward Vaata postitust
                                Paraku tema suurepäraste esituste vahekord keskpäraste ja halbadega on tugevalt kaldu halvema poole.
                                On ka või? Kolm esimest aastat oli noor ja õppis. Siis hooaegadel 2010-11 ja 11-12 (viimasest oli seejuures kolm kuud vigastusega väljas) lõi liigas 17 väravat ja andis 28 söötu, üks meeskonna paremaid ja efektiivsemaid mängijaid. Ballon d'Ori 23-mehelises shortlistis muide. Ja mis seda hooaega puudutab, siis kuidas sa näitad stabiilset taset, kui sa nii ebastabiilselt minuteid saad? Mees tegi 10 liigamängu. Kümme. Jah ta võib muidugi olla frustreeriva stiiliga, sest võtab palju ette ja kui siis ei õnnestu, jääb see silma. Aga jälle pean võrdlema Youngi ja Valenciaga, kes ei suutnud viimasel aastal sedagi. Laseks ka mõlemad lahti? Mis hea pärast on vaja loobuda kopikate eest oma parimas mängijaeas olevas mehest, kellel on selja taga üks erinevatel põhjustel ebaõnnestunud hooaeg...
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                                Kommentaar

                                Working...
                                X