Rio sugune rahulik ja kindel liider just kaitseliinist puudu, aga ma ei tea mis saama hakkab. Evra nüüd kaartidega väljas, ehk saab Richardson mänguvormi,sest Rio ega Vida järgmine nädal veel ju terved pole:S
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustRio ega Vida järgmine nädal veel ju terved pole:S
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustEvra võttis Kaka teise kolli ajal Heinze nii sihikindlalt maha, et ilmselt peaks uurima tema telefoni- ja pangakonto väljavõtteid.
P.S. Huvitav kas ma olin ainuke kes nägi väga professionaalseid võrkpalli elemente rüüni esimeses väravas."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustP.S. Huvitav kas ma olin ainuke kes nägi väga professionaalseid võrkpalli elemente rüüni esimeses väravas.
Läbi isase roomaja suguelundi see võit tuli, aga peaasi, et tuli - nüüd piisab Milanos ka viigist. Igatahes on kõik võmalik, kui näidatakse sellist mängu nagu teisel poolajal. Ning kui Fitti viitas Evra kontoväljavõtetele jne, siis ma tänaks omalt poolt Ancelottit Gattuso ja Maldini vahetuste eest. Palun tee veel.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
ei mõista, miks ancelotti sellised vahetused tegi. teine poolaeg oli nagu ainult lõpuvile ootamine.
nooruk evra oli küll vähe täkku täis. carrick tegi päris hea mängu. giggs tundus väga tavapärane või jäi vaid mulle selline mulje? milani poole pealt paistsid silma kaka ja seedorf.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustei mõista, miks ancelotti sellised vahetused tegi.
SITUATION WITH GATTUSO AND MALDINI
4/24/2007
acmilan.com
Rino Gattuso suffered a knock to the sole of his foot and left the field due to the pain. However, things are looking optimistic in regards to his condition and for his recovery for Milan-Manchester. He should be there for the return leg at the San Siro. Paolo Maldini’s situation will be evaluated.
Kommentaar
-
Pole see Milan midagi nii hirmuäratav. Kui vähegi nende vanurite suunas veidi kiiremaid liigutusi teha on tegelastel junn jahe ning paanika. Kahju et kaitseliin saamatu oli, muidu oleks finaalikoht juba käes. Aga suurepärane shanss Ateenasse jõuda on sellegi poolest.
Kommentaar
-
Huvitav mäng oli - põnev ja koomiline.
Manu oli hädas keskväljal seni, kuni Gattuso seal toimetas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Jah...kui nüüd üdini aus olla, siis alates sellest hetkest, kui Gattuso platsi kõrvale veeti (hiljem istus varumeeste pingile nagu näha ja omal jalal), siis ManU leidis oma sõiduvee. Teine poolaeg oli juba täielikult ManU oma - kahju oleks olnud, kui selliste rünnakulaviinide peale poleks väravaid tulnud. Ja Rooney - Ronaldo: superpaar ikka...tagant veel Giggs ja Scholes ka toetamas. Väga tugev.
Mis edasi?
Loodame, et vigastatud mehed kiiremini paranevad (palume kõrgemaid vägesid selleks) ja teeme Milaanos asjad selgeks. Finaalis peab ManU olema - nad on see hooaeg seda kohta täielikult väärt. Aastaid pole neid enam sellist mängu mängimas näinud.
Edasi Punased Poisid - valu Milaano meestele...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar