Rafael veel väljas 3-4 nädalat.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Hazan9 Vaata postitustKui Özilli saaks, oleks super. Modric mulle väga ei meeldi isiksuse poolest, aga ikka parem kui mitte midagi.
Oluliselt mitmekülgsem kui Özil, lisaks on võimeline mängima nii ründava kui ka kaitsva poolikuna + on edukalt mänginud ja tõestanud BPL's.
okei.. ma võibolla liialdan aga üsnagi sarnane mängumees Paul Scholes'ile.
Kommentaar
-
Eelistaks Özili, vaatasin eelmine hooaeg teda CLis ja ta oli lihtsalt super, tohutult arenenud, Real peaka ikka loll olema kui lasevad tal minna, aga ilmselt seda diili ei toimu. Äsja lõppes Evertoni mäng- Ross Barkley jäi teist mängu järjest silma ning kui me juba noori inglasi kokku ostame, siis võib ju Barkley ka kotti panna :P
Glory, Glory Man UtdLove United
Hate Glazer
Kommentaar
-
Algselt postitas zazero Vaata postitustRoss Barkley jäi teist mängu järjest silma
eks teda jahivad kõik suurklubid juba mitu aastatGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Mõtlesin siin, et kui Ruuni lahkub mingi summa eest, siis oleme oma taseme ja mängijate poolest pärast üleminekuakent hoopis miinustes. Suurklubi sellist asja nagu ei tohiks endale lubada. Siiamaani tehtud pakkumised on ka olnud sellised, et otseselt vist kedagi ei tahetagi ja loodetakse suurt kingitust teiste klubide poolt. Risky business tundub. Aga on ennegi korduvalt olnud selle klubiga nii, et kõik tundub mõistetamatu (Van Persie või De Gea ost), aga kujuneb välja geniaalseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustSiiamaani tehtud pakkumised on ka olnud sellised, et otseselt vist kedagi ei tahetagi ja loodetakse suurt kingitust teiste klubide poolt.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustRisky business tundub. Aga on ennegi korduvalt olnud selle klubiga nii, et kõik tundub mõistetamatu (Van Persie või De Gea ost), aga kujuneb välja geniaalseks.
Nagu, see oli kõige lihtsam kindla peale minek üldse minu meelest, seda oli kohe teada, et see geniaalne on ju.
Kommentaar
-
Ma saan aru, mida sa mõtled, aga noup. Siin foorumis oli mitmeid kommentaare, miks tuuakse injury prone ligi 30 aastane sellise hinna eest ründesse, kus on 3 ründajat ees, kui vaja oli keskväljale kedagi. Olgugi, et mees on suurepärane ründaja. Uus ründaja polnud väga loogiline käik. Van Persie kvaliteet on ju teada, aga mina näiteks ei osanud ennustada, et ta kohe niimoodi kandma hakkab.
Kellegil polnud selle ületuleku vastu vast midagi, aga seda peeti lihtsalt esmapilgul tarbetuks, kuigi seda ta polnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar