320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustde bruyne saab kollase, samas Valencia ei saa midagi
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustde bruyne saab kollase, samas Valencia ei saa midagiSome say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas RaitR Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]2522[/ATTACH] .Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustde bruyne saab kollase, samas Valencia ei saa midagi
kohtunik võttis lihtsalt sellise joone ja andestas mõlemale ühe eksimuse
15 min: Ashley Cole scythes through the back of Van Persie on the halfway line but Martin Atkinson elects not to book him. Strange.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustsry rakvere fänn, ma ei saa aru, mis see rannapall siia puutub?
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustkuuled ju küll, millest Kruus ja Vara rääkisid,
kohtunik võttis lihtsalt sellise joone ja andestas mõlemale ühe eksimuse
15 min: Ashley Cole scythes through the back of Van Persie on the halfway line but Martin Atkinson elects not to book him. Strange.
E. Selge, rait, sa manku fänn.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Vähemalt Rooney oli hea. Clean sheat on ka hea, DDG esimene Chelsea vastu. Mängu tulemus, meeh. Ja kui nüüd kõik kohtunikud nõnda vilistaks käsi kastis oleks vähemalt selgus majas, minu poolt + Atkonsonile.
e. ja no ka see ,et Valencia hooaeg on juba parem kui eelmine kokku."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
ulume de bruyne kollase pärast, kui Cole'ile oleks võinud vabalt 4 kollast anda - käsi x2, RvP ja daiv.
enivei... vähemalt oli Welbeck jälle see sama Welbeck, keda teame ja armastame.
Kommentaar
-
Algselt postitas RaitR Vaata postitustaaa, minu paha... ma mõtlesin, et me postitasime asju, mis kedagi ei koti..sigpic
Kommentaar
-
Ei oska isegi kommenteerida. Mängupilt polnud üldse kole. Valencia tegi palju ilusat musta tööd, palliga oli impo. Young oli paremal äärel täitsa asjalik alguses. Rooneylt palju ilusaid liigutusi (Unitedi MoM imo) Kokkuvõtteks selline 3+ mäng. Surve oli pigem meiepoolne ja Chelsea passis niisama 90min. Ei saa rahul olla, aga ei saa ka öelda, et ebaõnnestunud oleks midagi. Kaitse oli mõlemal poolel väga hea. Nulliti ära üksteist täna.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMaailma parima liiga maailma parimad meeskonnad. Valesöödud ja tapvalt igav.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar