Meintzil on pohhui.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitust#mufc team v #lfc: De Gea, Rafael, Evans, Smalling, Buttner, Nani, Jones, Giggs, Kagawa, Rooney, Hernandez
#mufc subs: Amos, Fabio, Anderson, Carrick, Zaha, Januzaj, Welbeck
Edu mehed!Pay attention to the manager!
Kommentaar
-
Algselt postitas zazero Vaata postitustOli raske Januzaj või Zaha sisse lükata?
E: Huvitav, miks on Rooney käel kaptenipael, kui väljakul on olemas ka Giggs.You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustkui väljakul on olemas ka Giggs.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas kolmasgrupp Vaata postitustajalugu juba,a Ronaltsiga võeti ju ka alul oma aeg? ja oli edukas manööver,nagu too sama ajalugu räägib.
Esimesel hooajal tegi 40 mängu. Ei ütleks, et erilist aega temaga võeti.Pay attention to the manager!
Kommentaar
-
eh, eks takkajärgi tarkusena on siit saadav törts enesekindlust siiski oluliselt kaalukam kui demonstreerida mingeid imaginaarseid munasid, aga ikkagi hamba peale võtta. ju oli seda teadmist praegu vaja nii Moyesile kui ka meestele, et osatakse tegelikult mängida küll.
aga kui nüüd muidugi järgmistes mängudes ka Nani peale ei saa, siis ma hakkan küll tõsiselt härra peatreeneri terves mõistuses kahtlema.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Nõus mitme eelkõnelejaga, rohkem oleks noori tahtnud näha, oleks ehk rohkem pinget ka mängus olnud. Praegu oli ikka suht tuim ja ühepoolne tampimine, poolil polnud lootustki. Vahepeal hakkas igav lausa, vaatasin jutuubist venemaa pardakaamera-avariisid. Õnneks laupäeval vähe tugevam vastane ees, brommaritel ka nüüd võidumaitse suus ja tuleb kõva andmine!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Et ei roteerinud või ? 3 meest alustasid eelmist mängu , kui see pole rotatsioon siis mis on ? Evans MOTM, nagu juba eespool vist fitti mainiski ,et Unitedi viimase 2 hooaja parim kaitsja ja ei pidanud pettuma.Nanile annaks ka küpsist.
A ja Kagawa oli pask. Äär ei ole selle venna koht, kaitsetöö oli ka alla igasugust arvestust."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas MUTD Vaata postitustKoosseisuga olen ma üldiselt rahul, peale Jonesi, kes on jälle sinna poolikusse topitud aga vähemalt saab mänguaega.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar