Hakkame siis üleminekutega spekuleerima, mina pakun, et ManU hangib omale Micah Richardsi Man Cityst ja Rooneyle oleks partneriks sobiv Torres Keskväljale oleks ka tugevdust vaja, nt. Ribery, Hargreaves.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitustVan der Sarile veel asendust pole vaja..
Rünnakusse ja keskväljale oleks hea küll kedagi juurde saada. Hargreaves oleks hea, Gattuso kah, aga teda ei saa. Torres võiks ju rünnakus juures olla, aga teda kah kahjuks ei saa. Hargreaves kõige tõenäolisem suveost, muus osas on suht tume maa.
Tahaks jälle infot, kuidas vigastustest paranemisega on AC Milani korduskohtumiseks. Manu leht hetkel midagi sellkohta ei kirjuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas extrance Vaata postitustEi Sarile eriti pole vaja. Tomasz Kuszczak on päris hästi mänginud ja kui ma ei eksi on Tim Howard Evertonis laenul ja üks hooaeg Manu eest ta polnud küll väga stabiilne, aga siiski suhteliselt hea. Lootes, et ta on arenenud ja ta Manusse tagasi tuleb kunagi on ta päris hea väravavaht.
Kommentaar
-
Meil on Ben Foster laenul, kes tuleb tagas uueks hooajaks, ning noortest ja andekatest siis ongi tema ja Tomas Kuszczak, seega väravavahtidega pole probleeme.
Ostudest reaalsed on Owen Hargreaves keskväljale, kuna puudu on seal selline tõeline mootor,kuigi Fletcher on viimastes CL mängudes hästi näidanud pole ta veel stabiilselt nii hea ja kindel,et igat mängu põhis alustada. Lisaks oleks vaja mõelda Giggsi asendusele, seal näen ma nii Riberyd, Quaresmat või Nanit, kuigi viimastega võib tekkida kohandumisprobleem, A.Lennonit väga ei usu, Tottenham lihtsalt ei müüks teda meile.
Ja ründesse oleks vaja kedagi, kasvõi Saha maha müüa, sest ta lihtsalt liiga vigastusealdis. Kuna Rossi tuleb meil tagasi,siis vb tingimata polegi vaja osta, tuleb vaid loota,et Smith mängib korralikult või Saha püsib terve
Kommentaar
-
mõtlesin et tooks siin välja kolme viimase kuu spekulatsioonid
Franck Ribery, Dimitar Berbatov, Owen Hargreaves, Nani, Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, Deco, Samuel Eto'o, Eidur Gudjohnsen, Micah Richards, Fernando Torres, Ezequiel Garay.
Isiklikud lemmikud: Torres, Sneijder,Huntelaar.
Samas usun et 2 ründaja ostmist ei toimu.2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Noh, Nani kohta oskavad kindlasti Portugali vuti ja Sportingu fännid rohkem rääkida. Iseasi on see, et teise Ronaldo toomisel ei näe isiklikult küll mingit erilist pointi. Garay oli aga ka minu jaoks täiesti tundmatu nimi - tuleb välja, et tegu on Santanderis mängiva noore argentiinlasest kaitsjaga. Ehk siis enamvähem sama lugu mis igal kevadel, kui ManU't pea iga noore ja andeka mängijaga seostatakse.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ma avastasin Garay talendi FM2005-s Täiesti kompetentne keskkaitsja
Hargreaves saabub kindlalt. Fergie on piisavalt põikpäine, et teist suve järjest teda oma meeskonda meelitada, lisaks on Bayernil raha vaja kuna järgmine hooaeg jääb Meistrite Liiga mängimata.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustIseasi on see, et teise Ronaldo toomisel ei näe isiklikult küll mingit erilist pointi.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustei ole vaja ju 2 väga sarnase mängustiiliga mängijat, praegu just hea: Giggs ja Ronaldo sobivad, erinevat tüüpi mängijad seega annavad rohkem võimalusi ründetegevuses
Vasakujalgseid (või vasakul mängima harjunud) häid mängijaid on turul hetkel äärmiselt vähe. Mingisugustest Downingutest ja muudest kasututest tontidest pole ju ka mõtet rääkida, aga fakt on see, et Giggs on 33 ja üle ühe aasta enam sellisel tasemel vastu ei pea. Mina arvan, et kui see poiss on nii hea kui teda reklaamitakse, siis on ta ka riski väärt.
Ahjaa, see veel, et mina küll mingit põhjust mingeid keskkaitsjaid osta ei näe. Meil on Rio ja Vidic põhis, Brown ja Alienhead varus, lisaks Heinze suurema häda korral ja siis veel Evans, kes peaks nüüd kohe kohe koosseisu murdma hakkama. Teoorias veel Pique kah, kuigi ma ei usu, et teda enam Hispaaniast tagasi tuuakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustyeah right mõni tulevikulootus väljaspoolt britisaart niipea west hami läheb
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar