320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas inward Vaata postitustGo jaanus!
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustJaanus on tubli poiss, lüüa oskab mõlema jalaga ning joosta jõuab ka. Loodetavasti nüüd jõuatakse jaanuariks tiitliheitlusesse, muidu ei näe ma põhjust miks tema ja siis nt Rooney peaksid klubisse jääda soovima. Paraku.
Ei ole küll mingitpidi ManU fänn, aga rõve on vaadata !
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustEnam pole küll mõtet Moyest süüdistada.. Saite enda parima koosseisu kokku ja endiselt olete hädas.
ja off topic. Andokas > Welbo
Hero: Adnan
Bum: RvP või Clevz
Rafaelile kiiret paranemist.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTäitsa p****s, ma olen ikka harjunud, et Chelsea fännid on gloryhunterid, aga viimasel ajal on siin mitmete punaste kuradite maskid langenud... sellised neurootilised tõmblejad, et kuku pikali !
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTäitsa p****s, ma olen ikka harjunud, et Chelsea fännid on gloryhunterid, aga viimasel ajal on siin mitmete punaste kuradite maskid langenud... sellised neurootilised tõmblejad, et kuku pikali !
Kommentaar
-
Algselt postitas DenisMU Vaata postitustkui ilus!
1234452_10151728189448598_391495871_n.jpg
vot nii nad üritasid Januzajd kinni hoida, aga ikka ei saadud temaga hakkama ja ta lõi 2!
Kommentaar
-
Tean, et Moyesi töö peaks olema motiveerida kutte ja nii, aga veidike peab ikka kaasa tundma ka, kui mees paneb platsile eelmise hooaja tšempionid ja punktid päästab lõpuks ikkagi individuaalse briljantsusega 18 aastane ruuki. Aprillis tahtsin just selle ruuki pärast ka U21 mängule vs Liverpool minna, aga staadionile jõudes sain teada, et see lükati edasi. Andke talle nr. 7 ja kasutage targalt.
Tom on ka väga tubli olnud, keegi mainis, et pärast Fellaini ostu järgmine käik sees ja vist nii ongi.
Ja siis see tõrje
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar