Selles ma olen üsna kindel, et Barca meest soovi ja isegi DDG võib seda soovida, tuleb ainult loota, et suudame kinni hoida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Vahepeal on Juve direktor Marotta visanud õli tulle :''United fear another case like Pogba? They are right to.
"Frankly, I do not understand how they have got to within months of the contract expiry without being able to negotiate a new one."
See paneb küll natukene mõtlema, miks oleme lasnud Fryersi, Pogba, Januzaj lepingud lõpuni joosta? Mis me oleme mingi Arsenal või?Pay attention to the manager!
Kommentaar
-
De Gea mulle väga meeldib, võiks igaljuhul premmi jääda. Alguses ju sahistati, et kohanemisega veidi raskuseid, äkki ikka veel, et need Barca sahinad? Või hakkab keel vaikselt suhu tulema ja kamandab julgemalt juba kaitsjatega jne?
Üldiselt kõrvaltvaatajale ikka ülioluline mees Unitedis, ei tahaks uskuda, et nii lihtsalt minna lasete. Belgia noore üle ei viitsi veel erutuda, ikka way liiga vara on hype machine käima pandud...aga eks aeg näitab.
Kommentaar
-
Algselt postitas delorean Vaata postitustDe Gea mulle väga meeldib, võiks igaljuhul premmi jääda. Alguses ju sahistati, et kohanemisega veidi raskuseid, äkki ikka veel, et need Barca sahinad? Või hakkab keel vaikselt suhu tulema ja kamandab julgemalt juba kaitsjatega jne?
Üldiselt kõrvaltvaatajale ikka ülioluline mees Unitedis, ei tahaks uskuda, et nii lihtsalt minna lasete. Belgia noore üle ei viitsi veel erutuda, ikka way liiga vara on hype machine käima pandud...aga eks aeg näitab.
"The report suggests that, despite interest from Barcelona, De Gea will put pen to paper on a new long-term deal in the coming days that will tie him to the Old Trafford club until 2018." Daily Mail pole vb maailma parim allikas, aga kahtlen et Mundo Deportivo parem on. Jõhker on mõelda, et aastaks 2018 on kutt alles 27 aastane...
Kommentaar
-
Algselt postitas zazero Vaata postitustMa olen 99% kindel, et Januzaj ei lahku, Pogba ja Fryers lahkusid kuna ei saanud mänguaega, aga Januzaj on saanud.
Ja siin veel midagi, mis meil puudu on -
Pay attention to the manager!
Kommentaar
-
Kust sa võtad ,et Fryesrsist üldse asja oleks saanud ? Veel on küll vara väita, et Fryersiga väga puusse pandi."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas FÄNNER Vaata postitusttrollime veel
Fryers istub Tottenhami pingil,
küll ja küll on ka vastupidiseid näiteid ka muidu hea ninaga klubidest,
kes seovad pikkade lepingutega suvalisi bendtnereid, kes ainult palka õgivad, heal juhul saab nad aastateks laenule saataGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas zazero Vaata postitustWest Ham must pay Manchester United £25,000 every time they pick midfielder Ravel Morrison. (Sunday Telegraph)
Mis sellisest asjast arvata, on see üldse võimalik?
Kommentaar
-
Adnan olevat vahepeal rääkinud Kosovo telekanalile, et soovib jääda Unitedisse, aidata klubil võita liiga ja loodab, et temast saab maailma parim mängija. Seega tundub, et seal hakkavad asjad sujuma.
Lisaks kinnitas Moyes, et FA on tundnud huvi selle vastu, et nö kodustada Adnan. Moyes küll lisas, et lõpuks on otsustajaks Adnani isa.Pay attention to the manager!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar