hambutu. Moyes otsib hetkel Bainse'i telefoninumbrit ma loodan.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zazero Vaata postitusthambutu. Moyes otsib hetkel Bainse'i telefoninumbrit ma loodan.
vana hea Carrick tundub ka tagasi olevat.
E:Paistab, et tribüünidel on ka hakkatud juba korralikumalt pingutama. Üpris ilus atmosfäär.
Kommentaar
-
Algselt postitas zazero Vaata postitusthambutu. Moyes otsib hetkel Bainse'i telefoninumbrit ma loodan.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustWelbeckil oli eile kõvem pidu, jalad natuke pehmedEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustkodus premmi kõige koledamalt satsilt kotti saada on päris mõru pill alla neelata... marco reus küll sellisesse satsi tulla ei tahasigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKanderaamil minema viidava mängija väljavilistamine on omapärane tava. Pole varem kohanud.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Kui muidu oli igati rõõmustav vaadata Moyesi mulonkacojoned vahetusi, siis konkreetselt Valencia lükkamisega paremkaitsesse on ta vist vähemalt kaks-kolm korda see hooaeg juba näppu lõiganud (sisseimetud värava näol) ja noo ei näe mina, kuidas see kuidagi rünnakul end ära tasub. Kuna Januzaj niikuinii seda äärejoont seal embab, siis pole Valencia kiirusega enam midagi teha ja niisama kaitsest pikka ette peksta võib Smalling ka.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar