atleticomadrid, Colemani osas sa ei saanud aru vist. Tegu on ülivinge mängijaga ja ongi hiilgav diil, et Evertonil õnnestus sellise jackpoti otsa komistada. Mu mõte oli see, et teda ei saa/ole mõtet tuua mingiks tüüpnäiteks, kuidas väikese finantsiga saab vaat selliseid mehi. Ta on äärmus isegi Evertoni kulutuste kontekstis, täpselt nagu teine äärmus on Carroll. Sama hästi võib öelda, et kuna Ronalts lööb keskmiselt üle ühe mängu kohta, tõestab see, et suurt raha ikkagi on mõtet kulutada. Tiitel tuleb ja oled ka plussis lõppkokkuvõttes äkki? Selliste näidete pealt kirjutada teooriaid "rahaga edu ei osta" on minu jaoks sama sisutu pläma kui rääkida jalgpalli vaadates "muidu oli hea sööt, aga kahjuks läks auti". Puhtalt ja ainult sellepärast ka üldse välja tõin. Mitte sugugi Colemani või Evertoni või kellegi väikese rahakoti torkimiseks.
Teine mees nüüd kahjuks hakkas muidugi kohe tüüpilise demagoogiaga peale - ma soovitan mitte keerutada juurde sellele, mida kollased lehed kütavad, sa tuled traditsioonilisega "kas sa oled kõigega rahul." Kirjutasin enda arust üsna selgelt, et probleeme on. Ei ole kõigega rahul. Aga mees teeb asja sellel tasemel esimest aastat, seega absoluutselt ei tekita mingit paanikat, et läheb kohati võssa omadega. Kui nüüd teiseks aastaks ka vigadest ei õpi - vaat siis võime hakata rääkima, et võib-olla ei ole seda materjali ja teist materjali.
Aga vaata korra veel ise ka üle, mis "huvitavad laused" sa siia selle oma rahulolematuse pealt kirjutasid-kopeerisid, ja küllap saad siis aru, miks ma nii vastasin.
Teine mees nüüd kahjuks hakkas muidugi kohe tüüpilise demagoogiaga peale - ma soovitan mitte keerutada juurde sellele, mida kollased lehed kütavad, sa tuled traditsioonilisega "kas sa oled kõigega rahul." Kirjutasin enda arust üsna selgelt, et probleeme on. Ei ole kõigega rahul. Aga mees teeb asja sellel tasemel esimest aastat, seega absoluutselt ei tekita mingit paanikat, et läheb kohati võssa omadega. Kui nüüd teiseks aastaks ka vigadest ei õpi - vaat siis võime hakata rääkima, et võib-olla ei ole seda materjali ja teist materjali.
Aga vaata korra veel ise ka üle, mis "huvitavad laused" sa siia selle oma rahulolematuse pealt kirjutasid-kopeerisid, ja küllap saad siis aru, miks ma nii vastasin.
Kommentaar