Algselt postitas Spade
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustSest, et oku viidatud sõnastuses on penaltiala osas erireegel. Ma ei ole küll juuratudeng, aga ma ütleks ka esmapilgul et joon on väljaspool penaltiala."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkui ülehomme safci vastu ka zaha mängu ei saa, siis no nahhui.
eks on vist nii, et selle hooaja vaimne selgroog saab nädala pärast murtud või (osaliselt) lapitud. annaks hesus, et OT'l suudetakse päris mängu teha ja vaatame suvel asjadele tagasi pilguga "...sellest hetkest said poisid teise hingamise".buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustJoonel tehtud viga on kastis!
Kommentaar
-
joonel tehtud viga = joonelt antud karistuslöök. mina mäletan veel PES ja fifaaegadest küll, kui ikka karistuslöök sealt joone pealt saadi, siis pall oligi täpselt joonel ja mitte mingi penalt.
tegelt saab nii ka vaadata et kui sätid treeningus palli joonele, siis lööbki karistuslööki joonelt, kui aga pall on pooleldi üle joone 16 kasti suunas, siis penalti.
E: kui keegi aru ei saanud siis võite tanelile priva saata, et me töötame ühes ruumis nüüd
et ma suht eriline juba
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustjoonel tehtud viga = joonelt antud karistuslöök. mina mäletan veel PES ja fifaaegadest küll, kui ikka karistuslöök sealt joone pealt saadi, siis pall oligi täpselt joonel ja mitte mingi penalt.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustlinki paluks su väite aluseksAlgselt postitas eika Vaata postitustFIFA Laws of the game, sisuliselt esimene punkt: The field of play must be rectangular and marked with lines. These lines belong to the areas of which they are boundaries.
Mänguväljak peab olema ristkülikukujuline ja tähistatud joontega. Need jooned kuuluvad sellesse mänguväljaku alasse, mida nad piiravad.
Kommentaar
-
lihtne analoogia, kui see kambodža traktor endiselt õlita on: kui pall on joonel, siis on ta väljakul, mitte audis (nagu see auto), korneriks/väravahi lähilöögiks läinud või hoopis väravas. kuniks pall pole üleni väljas, on ta sees - seda tead ju isegi. sama kehtib adam johnsoni puhul.
seda ka, et isegi kui clevzi see pendla-asi kõrvale jätta, oli ta ikka täielik pasarahepilv. aastate tagusest shity vastu võidetud community shieldi järgsest elevusest pole suur sittagi alles. kurb.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustseda ka, et isegi kui clevzi see pendla-asi kõrvale jätta, oli ta ikka täielik pasarahepilv. aastate tagusest shity vastu võidetud community shieldi järgsest elevusest pole suur sittagi alles. kurb.
Kas on mul õigus kui väidan ,et liigakarika finalist euroopa liiga kohta ei saa eks ? Ses suhtes mingi sita stsenaariumi kohaselt kui liigas jalgu alla ei võeta (võetakse küll ,aga nii teoreetiliselt) võib juhtuda ,et me jääme euroopa liiga kohast välja. Siinkohal mainin ära, et parem jääkski välja kui mängiks neljapäev-pühapäev, Liverpooli pealt hea näide kuidas liigas asjad jooksevad kui ei pea nõnda rassima."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar