Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tiitel meie, suurepärane hooaeg, tänud Khalid Boulahrouzile, kes teenis Arsenalile pennu, kuid eelkõige meeskonnale ja Fergusonile!!!
Gloory gloory MANU
jess...tuli ära...kuid sellegipoolest ei tohi selga sirgeks lasta ja tuleb chelsit 2 korda võita, tglt sobib kui fa cup ära võetakse, aga kolmapäev oleks ilus võiduga lõpetada
hetkel siis fa uurib, aga karistus on kindlasti tulemas,iseasi milline, tema tegutsemine oli küll ikka täiesti ebaproffesionaalne, ma loodan et karistus tuleb karm.
Berbatov kuluks ära küll, sahast igal juhul parem valik minu arvates- mõnes mõttes sarnased mängijad, aga berbatovil siiski see hooaeg veidi parem tabavusprotsent olnud olukordades. saha kipub olukordi ära rikkuma. Õhus ta ka veits võimsam... ja muidugi on saha pidevalt vigane olnud, berbatovil pikka haigust küll ei meenu.
Üldiselt mängis tottenham see hooaeg imeilusat ründavat jalgpalli, kahjuks ei saadud kaitset pidama. Berbatovi kavalad palli läbi laskmised ja söödud kuluksid ManUlegi ära. Tõeliselt nauditav.
Statistikast: 11 väravat ja 10 assisti sel hooajal inglise liigas, sealjuures 2500 mänguminuti juures ainult üks kollane kaart.
Mitte just adekvaatseim allikas, aga Fantasy Premierleague'is on berbatov rooney ja drogba järel parima skooriga ründaja. Lisaks väravatele ja söötudele on ta ka saanud rooney järel kõige rohke boonuspunkte, mida jagatakse juhul kui mängija roll on suurem kui löödud väravatest ja söötudest välja tuleb (seega rünnaku ülesehitusel/kaitses tehtud töö.
kui tottenham müüb, sis täiesti kindel, et seda meest läheb vaja.
hetkel siis fa uurib, aga karistus on kindlasti tulemas,iseasi milline, tema tegutsemine oli küll ikka täiesti ebaproffesionaalne, ma loodan et karistus tuleb karm.
Ball has until 1800 GMT on Wednesday to answer the charge, which carries a three-match suspension.
Kommentaar