320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    unustasin mainida eraldi veel ka johnny evansit, kes minu arvamuse kohaselt võiks mängida kusagil readingus (siinkohal ei soovi solvata readingut, kui jalgpalliklubi)

    Kommentaar


      Atleticost ei saa me jaanuaris kindlasti kedagi, sest poisid tahavad kindlasti CLi mängida. Selles ongi jama. Kui keegi ongi välja valitud, siis saame neile suure tõenäosusega läheneda alles suvel. Pole mõtet osta poole hooaja päästmiseks saadavalolevat mängijat, kui alles suvel saaks osta mängija, keda me tegelikult tahame.

      Hetke tabeliseis pole ka just soodne kellegi CL tasemel klubimängija meelitamiseks. Näiteks Roma võib aina enam loota CLis mängimisele, kui meie olukord on siin jaanuari lõpus endiselt vastikult hapu. Eks seepärast öeldaksegi, et jaanuaris häid mängijaid üldiselt ei tooda, kuigi erandeid võib juhtuda.

      Minu lootusrikkus muutus hooaja jooksul ükskõiksuseks. Just selles mõttes, et olen valmis kannatama ära, mis saab asjast pikas perspektiivis, ja komistamised mind ei üllatanud. Aga see ükskõiksus on muutunud aina enam oma moodi hirmuks. Euroopa liigas pallimine oleks minu silmis lihtsalt piinlik ja tüütu. Emotsioone jagub. Isegi kui need emotsioonid pole just hetkel ilusad.

      Kommentaar


        Evansi kannad küll liiga vara maha. Millal see oli kui ta tegi ulmelise hooaja? Siis vist kui Vidic oli väga pikalt vigane, eelmine? üle-eelmine hooaeg? Lisaks osad vennad lihtsalt peavad oma vormi üles leidma ja oma mängu oluliselt parandama. Nende hulka kuuluvad eelkõige Fellaini, Nani, Valencia, Cleverly, Kagawa. Neid pole mõtet müüa.
        Rafael peab muutuma stabiilsemaks. Suvel minema lüüa Evra, Ferdinand, Giggs, Young, Anderson ja Büttner. Praegu on Manul terve persetäis mehi kellel on poolkõva vorm või on see üldse nulli lähedane, aga kõik need mehed on aasta-paar tagasi näidanud väga korralikku mängu Ma ei näe et peaks nüüd ligi pool algkooseisu välja vahetama ja hullult ostlema kukkuma.
        Minu silmis vajaks algkoosseis ainult kahte uute täiendust ehk asendust Evrale + kedagi Carricku kõrvale ja seda muidugi eeldusel, et osad tegelased hakkavad ka lõpuks mängima.

        Järgmise hooaja algkoosseis võiks olla midagi sellist:

        -----------------------De Gea-----------------------

        Rafael-----------Vidic-----------Evans------------???

        ----------------Carrick-----------???----------------

        Valencia----------------Rooney----------------Januzaj

        -----------------------van Persie--------------------

        De Gea, RVP, Rooney, Januzaj, Carrickuga on korras. Paremäär peab üles leidma oma hiilguse ja kõige suurem ülesanne on kaitse stabiilseks saada. Pingile jääksid Nani, Cleverly või Flethcer, Fellaini, Kagawa, Welbeck või Hernes, Lindegaard, Jones. Reservi jääks veel sellised mehed nagu Cleverly või Flethcer, Welbeck või Hernes, Zaha, Fabio, Smalling. Vigastusi tuleb niikuinii ette, seega saavad ka nemad mängida.
        Jonesi tahaks hirmsasti panna algkoosseisu aga kus kohta? Kagawaga on ka probleem. Et temast asja saada, peab ta mängima. Kuigi alguses ütlesin, et teda pole mõtet müüa, siis oleks variant üritada teha swap Kagawa-Gündogan + raha. Evra asendajana näen Coentraod. Lisaks osta kas backup parem äärekaitse või keskkaitse, üks neist. Seega 3 uut meest, 4 maksimaalselt.

        Kommentaar


          Klassikaline kaotus rivaalile ja ühtäkki tulevad kõik jalgpalliasjatundjad koopast välja ja hakkavad küll klubi, küll mänedžeri, küll mängijaid täiesti seosetult materdama (mõned helgemad mõtted ka, aga enamus vastab kirjeldusele). Mitte, et oleks mäng nüüd väga hea olnud, aga no... mina isiklikult valiks sellise kaotuse igaljuhul enne, kui täiesti isutut tatsamist (rääkige, mida tahate, aga võrreldes Swansea I mänguga ja Sunderlandi mänguga, oli meeste silmades justkui leeki juba näha) ja ainult 0-1 põske.

          Viimased "mõttevälgatused" on küll justkui city/chel$ea plastikfännide konspektidest - müüme A ja B ja C ja D, sest nad on kõik nii sitad ja ei ole kunagi hästi mänginud ja ostame kibekähku suure raha eest mängijad E ja F ja G ja H, sest nii on edu tagatud!

          Lisaks siis kõik #moyesout ja #sackmoyes ja muu selline huinjaa.

          Edit1: aitäh N4psterile mõistliku postituse eest, samal ajal kui osad omad "fännid" crackisõltlaste jutule sarnast täielikku jama kirjutavad

          Edit2: kaitsetegevus on üldiselt sel hooajal olnud TÄIELIK košmaar. no nii labased eksimused on mängupilti ilmestanud. ei saa aru, kuidas ta nii halb sai.
          Algselt postitas Plechazunga
          Jones doesn't get injuries. Injuries get Jones.

          Hmm, that didn't really work.

          Kommentaar


            meie meeskonnast leiaks MAX 3 mängijat, kes mahuks ka liiga rivaalide meeskonda, mida on ilmselgelt liiga vähe

            fellaini mängis evertonis ründajate taga, manus on ta kaitsev keskpoolik, võiks proovida teda CAMina ka, kui kunagi terveneb

            Kommentaar


              Fellainit võiks küll jah CAMina proovida ja just praegu oleks ka õige aeg selleks, kuna Rooneyt pole, aga on ka vigastatud. Muuseas kas vastavad tõele wiki andmed et ta on ainult 8 mängu Manu eest mänginud? Siiski on ilmselge, et Fellakas ei jää tulevikus Manu algkoosseisu ründavaks poolikuks, seega katsetuseks see jääkski. Selle asemel peaks ta hakkama võitlema Carrickuga algkoosseisu koha pärast. Carrick saab suvel juba 33 ja kes teab kaua ta veel mängib (just algkoosseisus), hooaeg-kaks võib olla peale praegust.
              Samale kohale konkureeriks ka Jones. Ma tean, et ta on mänginud nii paremkaitses kui keskkaitses, aga CM/CDM on ju ta põhipositsioon? Või mis te arvate kui Vidic või Evans ikkagi selle hooaja teises pooles või järgmise alguses välja ei vea põhi keskkaitses, kas siis oleks mingi võimalus et Jones on uus mees emma kumma asemel?
              Ideaalis ja tagantjärgi tarkusena muidugi oleks kõige parem olnud, kui Fellaini oleks ostmata jäänud, aga mis sa teed..

              Kommentaar


                Number of games won by ManUtd managers in their first 31 games in charge: Moyes 18, Busby 15, Atkinson 14, Ferguson 12, Sexton 12, Docherty 10.
                SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”

                Kommentaar


                  Algselt postitas N4pster Vaata postitust
                  Samale kohale konkureeriks ka Jones. Ma tean, et ta on mänginud nii paremkaitses kui keskkaitses, aga CM/CDM on ju ta põhipositsioon? Või mis te arvate kui Vidic või Evans ikkagi selle hooaja teises pooles või järgmise alguses välja ei vea põhi keskkaitses, kas siis oleks mingi võimalus et Jones on uus mees emma kumma asemel?
                  Jones ongi tegelikult keskkaitsja ja Moyes on öelnud, et ta arvab, et Jonesi tulevik on ka keskkaitses.

                  Algselt postitas Scarhead Vaata postitust
                  Number of games won by ManUtd managers in their first 31 games in charge: Moyes 18, Busby 15, Atkinson 14, Ferguson 12, Sexton 12, Docherty 10.
                  Kas see pole siit juba sada korda läbi käinud?
                  Paneme kah siis meelilohutavaid seiku lisaks siia. Väga naljakas, kui sarnane see jutt on praegusele vihasemate fännide ja kriitikute rantimisele:



                  Olen siiski veendumusel, et tänapäeval töötab jalgpallimehhanism natuke teisiti kui vanasti. Rahasummad on kasvanud üüratuteks ja aeg, kiirus ja efektiivsus on muutunud kindlasti suuremaks väärtuseks. Ma ei ütle, et Moyes'ile aega ei antaks, vaid seda, et teda ei peaks väga võrdlema eelnevate treeneritega nii agaralt, nagu seda tehakse. Vähemalt mitte nii varakult, sest "ta on võitnud rohkem kui SAF omal ajal" ei tähenda kuidagi, et Moyes nüüd hakkab varsti veel rohkem võitma. Kuid see pole ka välistatud. Ühesõnaga tühi statistika.

                  //Uudistest veel nii palju, et meiega linkitud Koke uuendas Atleticoga lepingut. Põhjuseks meiepoolne huvi. Sellega tõusis ka väljaostuklausel üüratult: Postitus Atletico teemas: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1573228

                  Kommentaar


                    Vidiciga järgmise hooaja mõttes väga arvestada hetkel veel ei tasuks. Leping saab suvel läbi. Samamoodi lõppeb leping ka Evral, Ferdinandil, Giggsyl, Fabiol ja Machedal.Viimased kaks vast hetkeseisuga nõnda olulised pole, samas kui Evra läheb ja müüdaks ka Büttner siis võiks Fabiole anda pikendust. Ferdinandil ja Machedal vast minna lasta. Giggsy viimase aja esitusi vaadates võiks keskenduda ka treeneritööle,Evra tahab vist prantsusmaale. Lisaks on Rooneyl suvel aasta jäänud ja kui ei õnnestu uut lepingut sõlmida (Rooney ise on andnud märku ,et peale MMi tahab asja arutada) siis tuleks vast rahaks teha (lepingu mittepikendamine sõltub tõenäoliselt meistrite liigas mängimisest ja üldisest klubi hetkeseisust ja tulevikuvisioonist).
                    "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

                    Kommentaar


                      Lõpetage see SAFiga võrdlus juba ükskord. Moyesel on töötav masinavärk, noortest kuni tippu välja. SAFi töö oli alguses ehitada klubi, mitte meeskonda.
                      "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Rebellion Vaata postitust
                        Viimased "mõttevälgatused" on küll justkui city/chel$ea plastikfännide konspektidest - müüme A ja B ja C ja D, sest nad on kõik nii sitad ja ei ole kunagi hästi mänginud ja ostame kibekähku suure raha eest mängijad E ja F ja G ja H, sest nii on edu tagatud!

                        Lisaks siis kõik #moyesout ja #sackmoyes ja muu selline huinjaa.
                        Järelikult olete ise kõik täpselt samasugused plastikud. Sest üldistamine on niiiiii äge.
                        Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas žurnalist Vaata postitust
                          Euroopa liigas pallimine oleks minu silmis lihtsalt piinlik ja tüütu.
                          Praeguse seisuga õnneks seda muret ei ole nagu.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                          Kommentaar


                            vahelduseks midagi rubriigist "pime kana tera leidmas" ehk bebe volley portugalis

                            Med YouTube kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og dele det med familie, venner og resten av verden.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas wordprez Vaata postitust
                              Järelikult olete ise kõik täpselt samasugused plastikud. Sest üldistamine on niiiiii äge.
                              Kui tundsid, et pead vastama, siis järelikult miski ikka hinge närib...(?)
                              Algselt postitas Plechazunga
                              Jones doesn't get injuries. Injuries get Jones.

                              Hmm, that didn't really work.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Rebellion Vaata postitust
                                Kui tundsid, et pead vastama, siis järelikult miski ikka hinge närib...(?)
                                Absoluutselt. Edukas klubi tõmbab igasugust publikut. Sinna hulka mahuvad ka kõiksugu 'buy falcao and agüero and cavani and if not top of the table by september, sack boss' tegelinskid. Ja kuigi tuleb nõustuda, et nimetatud siniste klubide fännikogumites paistab neid rohkem olevat (kuna edu on uuem ja sestap ka rahvusvaheline fännibaas noorem ja nürim), siis 'hinge närib' arvamus nagu manul selliseid fänne poleks või et see 'fickleness' võrdub ainult Chelsea och Cityga. Ei.
                                Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X