Jaa tegelt oli eagelsi mahatõmbamine penalt
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustJaa tegelt oli eagelsi mahatõmbamine penalt
Ning mida see Dong endast kujutab ? Mitte millegagi ei saanud ju tüüp hakkama
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustJa siis sellele järgnenud Eaglesi tackle oli punane. Aus vastus kohtunikult seega, et punast ei näidanud. Kõik olid õnnelikud.
oli küll jah, aga eks seal oli palju tagasi tegemisiLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustNing mida see Dong endast kujutab ? Mitte millegagi ei saanud ju tüüp hakkama
Lee ja Richardson tegid eile kõik, et end maha müüa. Poolakas jääb ilmselt küüsi närides Fosteri tulekut ootama. Ole on hooaja lõpuks täiesti maha käinud. Vähemalt Eagles jättis hea mulje, äkki teda ei müüdagi ja temast saab tuleva hooaja Richardson - näputäis starte ja teine vahetusest. Äkki võib muidugi püksi ka tulla.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustEagles teenis oma Unitedi karjäärile kindlasti vähemalt ühe aasta lisaks. Leping peaks tal ka veel paar aastat kehtima. Lee oli ka suht tubli minu arust. Richardson oli Richardson - kohati väga ponks keskväljavõlur, kohati pühapäeva jalgpallur. Dong on sitt ja sitast saia ei tee.
täpselt minu sõnad2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustLee oli ka suht tubli minu arust. Richardson oli Richardson - kohati väga ponks keskväljavõlur, kohati pühapäeva jalgpallur. Dong on sitt ja sitast saia ei tee.
Richardson rsk.. mitu hooaega tal juba see make-or-break season kestab? Kahtlemata on ta kõige kiirem mees inglismaal, aga mõistus ei jõua jalgadele kuidagi järgi. (mõningate mööndustega - mitte et tema oleks süüdi, et teda viimasel ajal ka vasakkaitsjana on ekspluateeritud, kus ta endast eriti sita mulje jätab).We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Mina dongi ja teisi noori eriti maha ei teeks, tüübid alles debüteerivad ja maru raske oleks neilt n6uda et söödud oleks täpsed ja väravad aina tuleks. Muidugi ei tehtud eile midagi Imelist, aga kui m6elda mis pressure vendadel peal on...ootame ja vaatame mis saab, tüübid on liiga noored et neid varakult maha kanda.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas John Doe Vaata postitustMina ei oleks Dongi suhtes nii karm. Esimene mäng Premis, üksi ees rünnakut juhtida, abi ei tulnud kuskilt siis pakuks, et vara veel meest maha kanda.
Lee ka ei olnud just kõige hullem.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustSahar ja mis-see-teine-noor-kutt-chelseal-oligi? tegid ka minu teada premi debüüdi. Sahar (koos Cole'iga) oli üks mängu paremaid, see teine vend (no on mälu alles, ah?) oli enne Browni taklaust parem kui kolm Dongi.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Kahjuks lõpetas debüüdil luumurruga. Aga Plymouthis laenul olles oli juba näha, et tegemist on väärt vennaga
See siin on isegi paremMinu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar