Algselt postitas Rebellion
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustKui Charlie Adam lööb Manule 2 väravat, siis on asjad ikka päris hullusti.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustTäis oled v? Viimane Chelsea mäng Stamfordil. 30-1 pealelöögid ja 0-0Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas zazero Vaata postitustkaitsev Evra ss tänase mängu puhul näiteks Lutonisse?
//positiivne uudis ka, et Jones on korras.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustTean eelmise mängu skoori täpselt, sestap ka sõna ÜLDJUHUL.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustei saa aru miks seni meie meeskonna parim januzaj 2 mängu järjest pingil olnud???Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKorras tähendab siis mida? ja mis vigastuse Evans korjas?Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSee "first loss" pilt näitab hästi, millist ebanormaalset edu vahepeal nauditi.
Üldiselt nüüd vist enam liigat ei võida, jah?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Või siis äkki see, et fear factor on kadunud. Manku rahakotti nad keegi nüüd vaevalt Old Traffordil mängides kartsid eksole. Manku puhul on veel eriti odav mingite finantsjõdude taha pugeda, kui vaadata, mis summade eest hunnik põhimehi on aegade jooksul klubisse toodud ja kui palju omal ajal ise kasvatati.
Ja kelle eest on korralikult makstud, need on enamjaolt selle raha eest ka oma taseme täiega välja mänginud - Keane, Cole, Stam, Yorke, Ferdinand, van Nistelrooy, Rooney, Carrick, de Gea. Suur üleminekusumma iseenesest pole ju mingi garantii. Suure-raha-floppidest ma loen kokku Veron, Hargreaves, Anderson, Berbatov, vb Saha ja noh soovi korral Kagawa, või kas see 12 miljonit enam tänapäeval ongi mingi eriti suur summa.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar