Algselt postitas Rebellion

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse

X
- 

Tuulisel, vihmasel päeval Stõugis juhtub ikka imesid.Algselt postitas Redman Vaata postitustKui Charlie Adam lööb Manule 2 väravat, siis on asjad ikka päris hullusti.

the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
 - 

Tean eelmise mängu skoori täpselt, sestap ka sõna ÜLDJUHUL.Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustTäis oled v? Viimane Chelsea mäng Stamfordil. 30-1 pealelöögid ja 0-0Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
 - 

Korras tähendab siis mida? ja mis vigastuse Evans korjas?Algselt postitas zazero Vaata postitustkaitsev Evra ss tänase mängu puhul näiteks Lutonisse?
//positiivne uudis ka, et Jones on korras.
Kommentaar
 - 

Sellest lausest loeb seda välja küll jep: Aga ma ei mäleta enam, millal oli Cityl või Chelseal sellist mängu, kus võib tõdeda, et ei olnud nende päevAlgselt postitas Rebellion Vaata postitustTean eelmise mängu skoori täpselt, sestap ka sõna ÜLDJUHUL.
Kommentaar
 - 

Sest kui teda hakata iga mäng algkoosseisu toppima, võib tast saada vigastustealdis mängija (nt M. Owen)Algselt postitas kuuraa Vaata postitustei saa aru miks seni meie meeskonna parim januzaj 2 mängu järjest pingil olnud???Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
 - 

Moyes reveals Jonny Evans went off with a calf strain and Phil Jones suffered concussion but a scan has confirmed it's not a concern. #mufcAlgselt postitas $$$ Vaata postitustKorras tähendab siis mida? ja mis vigastuse Evans korjas?Dreams cant be buy
Kommentaar
 - 

Ma ei tea kas see 20 aastat edu just nii ebanormaalne oli, kui finantsmuskel kõige suurem enamiku selle aja jooksul oli?Algselt postitas vincent Vaata postitustSee "first loss" pilt näitab hästi, millist ebanormaalset edu vahepeal nauditi.
Üldiselt nüüd vist enam liigat ei võida, jah?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
 - 

Või siis äkki see, et fear factor on kadunud. Manku rahakotti nad keegi nüüd vaevalt Old Traffordil mängides kartsid eksole. Manku puhul on veel eriti odav mingite finantsjõdude taha pugeda, kui vaadata, mis summade eest hunnik põhimehi on aegade jooksul klubisse toodud ja kui palju omal ajal ise kasvatati.
Ja kelle eest on korralikult makstud, need on enamjaolt selle raha eest ka oma taseme täiega välja mänginud - Keane, Cole, Stam, Yorke, Ferdinand, van Nistelrooy, Rooney, Carrick, de Gea. Suur üleminekusumma iseenesest pole ju mingi garantii. Suure-raha-floppidest ma loen kokku Veron, Hargreaves, Anderson, Berbatov, vb Saha ja noh soovi korral Kagawa, või kas see 12 miljonit enam tänapäeval ongi mingi eriti suur summa.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar