Sack Moyes!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustHuvitav mis tõenäosus on, et nii Ruuni kui RVP on järgmine hooaeg Manus. Ma pakun: ainult RVP - 60%, ainult Ruuni 30%
vb vastupidi,
kuulujutte sellest, et RvP on rahulolematu klubiga,
kuhu ta on sattunud, oli juba sügisel kuuldaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustManchester united goal attempts 31. Selles voorus ainult hull - sunderland ja pool - arsenal said kamba peale kokku rohkem üritusiCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
kuulujutte sellest, et RvP on rahulolematu klubiga,
kuhu ta on sattunud, oli juba sügisel kuulda
Kontrakt on Persiel 2016 suveni ja vanuseks 30 hetkel. Ei näe teda kuhugi liikumas enda soovil. Kuhu sa kujutad teda ette liikumas?
Kui Persiel minek, siis ilmselt sellepärast, et toodaks sisse vähe parem ründaja ja varupoisiks ei taheta teda? Seda siis pigem peale järgmist hooaega. Kuigi usun ja loodan, et tal on veel paar head aastat ees
Redmanile vastuseks, et Pool lõi näiteks 12 raamidesse millest 5 sisse, nii et raamidesse "ainult" 9, lihtsalt järjekordne lubamatu halb päev.
.. 12 vaatamist Manu teemas veel ja saab kaks miljoon täis! hurraa!Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustRedmanile vastuseks, et Pool lõi näiteks 12 raamidesse millest 5 sisse, nii et raamidesse "ainult" 9, lihtsalt järjekordne lubamatu halb päev.
Eelmisel hooajal Liverpooli teemas hoidsin natukene sel statistikal silma peal ning üldjuhul 50% = võit. Keerteeloomulikult on ka erandeid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustI smell a bet?
Täielikult mööda numbrid. Kui võtta randomiser 1-100ni ja vahetada su numbrid randomiga ära, saaks ka parema ennustuse.
Kihlveo objektiks võiks olla nt, et 2014/15 hooaja suvise või talvise üleminekuakna jooksul lahkub RVP või Ruuni Manust (ülemineku või laenu teel)."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas see karvik on tõest Scholes või oli see mingi peen nali millest ma aru ei saanud?
hahahahaha.
debiilik.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustMul hea tuju ehk teeks nii, et 50 EURi lahendame nüüd ära (http://www.toolsekiisud.ee/et/toeta-meid) ja ülejäänud 50 EUR muudame 75+ ennustuseks (ehk sina võidad kui Manu saab 75 punkti ja rohkem ja mina kui Manu saab 74 ja vähem. 74,5 punkti korral teeme kumbki annetuse). Ma muiduigi usun, et jaanuariks oleme juba uues kihlveos stiilis "Kas ManU mängib järgmine aasta Euroopas" vms...
Lahendaks selle ära ja siis paneks "Kas ManU mängib järgmine aasta Euroopas" kihlveo püsti..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar