No see ,et 89 minutit võttis Olympiakose vastu aega ,et löök raami saada, on ka kindlasti omaette rekord.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
in b4 lololololololKommentaar
-
Kommentaar
-
-
Sack Moyes,
Sack Moyes,
Sack Moyes.
Tundub lihtlabane, aga ma olen proovinud Moyes't nii palju toetada kui võimalik, aga siis ta tuleb jälle oma imeliste taktikatega ja järjekordse kaotusega- nii pool aastat järjest.
Mida ta veel tegema peab, et sacked saaks?Love United
Hate GlazerKommentaar
-
Eks ikka premmis ollakse. Rooney'l ju pikk leping olemas ning küll ta klubi relegatsioonist päästaks.
Mängu kohta ütleks nii palju, et kui mehed ei taha võita siis ei ole midagi ka loota. Päris mitu meest peitis enda pea mulla alla ning lootis, et 'ärge mulle nüüd palli andke, kreeklased teevad ju pressi' ning kui pall nendeni jõudis siis kiirelt suvalises suunas palli teele.
PS mis selle väljakuga oli? Mõni mees libastus kohe liiga palju.Kommentaar
-
Uskumatu, mis underperformance võistkonna poolt. Ei taha, ei oska, ei suuda. Lugematul hulgal pallikaotusi ja valesööte kaitses, platsil toimuv on täielik anomaalia. Ainus vend, keda võiks kiita või kes enam-vähem tasemel suutis mängida oli Young. Teised, tsiteerides klassikuid "panid sirge molliga lati alt läbi as usual."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Noh, Kreeka on siiski 2004. aasta Euroopa meister. Seega on nende meister igati tegija. Millal Inglismaa midagi korralikku viimati võitis? Seega on nende meister ka kraadivõrra madalam. Seega igati loogiline tulemus.Uskumatu, mis underperformance võistkonna poolt. Ei taha, ei oska, ei suuda. Lugematul hulgal pallikaotusi ja valesööte kaitses, platsil toimuv on täielik anomaalia. Ainus vend, keda võiks kiita või kes enam-vähem tasemel suutis mängida oli Young. Teised, tsiteerides klassikuid "panid sirge molliga lati alt läbi as usual."
pluss need šotlased on alati inglastega nalja teinud.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar