Kui üks või kaks meest mängivad tugevalt alla võimete, siis ma süüdistan neid ühte või kahte. Kui kolm või neli, siis vaataks juba vaikselt ka ülespoole, kuigi eks asjaolud võivad mängida rolli. Kui terve kuradi kollektiiv uimerdab mööda platsi nagu mingi '67 aasta B-kategooria zombifilm, üritades nui neljaks ellu viia mingit ajuvaba taktikaliselt küündimatut mänguplaani, siis on mängijate süüdistamine totaalne teemast kõrvale üritus.
Mängijad on treeneri tööriistad. Siit ka Soome ehitaja analoog: kui mul on akutrell, millega ma olen aastate jooksul tuhandeid kruvisid seina keeranud, millel küll on võibolla akud natuke nõrgemaks jäänud aga muidu üldiselt vonks. Ja siis tuleb uus mees ja ütleb mulle, et see on sitt tööriist, sest sellega on jube keeruline naelu seina taguda ja loodimiseks pole ka just suurem asi. Kas siis olen süüdi mina, trell või David Moyes?
Mängijad on treeneri tööriistad. Siit ka Soome ehitaja analoog: kui mul on akutrell, millega ma olen aastate jooksul tuhandeid kruvisid seina keeranud, millel küll on võibolla akud natuke nõrgemaks jäänud aga muidu üldiselt vonks. Ja siis tuleb uus mees ja ütleb mulle, et see on sitt tööriist, sest sellega on jube keeruline naelu seina taguda ja loodimiseks pole ka just suurem asi. Kas siis olen süüdi mina, trell või David Moyes?
Kommentaar