Algselt postitas taku*
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
-
tohid ikka. Või sulle isegi sel puhul kinkida Diouf'i särgi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ian. Vaata postitustEVDS on mu meelest ikka tippväravavaht ja kaldun arvama, et parem kui Forster, kuigi ma ei ole teda näinud, peale Manu-Watford mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitusta Tottenham ju sõlmib Balega lepingu, BBC andmei,et oleme temast ilma. Samas meil on Evra ja Heinze + saan aru ka poisist, Unitedis ta ei saaks tulla ja olla põhi vasakkaitsja, Evra kindlalt ees Heinzega.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMingisugune eriti loll kõlakas väidab, et Manu ojn valmis berbatovi eest välja käima 27,5M naela ja veel lisaks andma ka Saha:S
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustIrw. Vigastusteta ja vormis on Saha ise parem kui Berbatov :P
Kommentaar
-
27,5 pluss Saha... see teeks siis kokkuvõttes mingi 15 milli Berba väärtuseks või? odav nagu.
nali naljaks, seda transferimöla liigub praegu igalpool nii palju ringi, et ei maksa hakata iga mõttetut kõlakat postitama, eriti veel nii absurdsete sihtmärkide puhul nagu Berbatov - Spurs peaks täiesti ogar olema, kui seda meest müüma hakkaks. säästke natuke teemat, ennast ja teisi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar